Icone_teatre_home

Cabaret

El musical de Broadway

DIA I HORA

LLOC

Kursaal - Sala Gran

PREU

49,00 €

CICLE

Entre Toc

Imatge principal
Llibret:

Joe Masteroff

Música:

John Kander

Director:

Jaime Azpilicueta

Director musical:

Raúl Patiño

El 20 novembre 1966 CABARET es va estrenar al Broadhurst Theatre de Broadway, produït i dirigit pel mític Harold Prince.


Amb diverses de les cançons emblemàtiques de la història dels musicals - Willkomen, Cabaret, Money Money - i considerat com una de les obres mestres del teatre musical de tots els temps, per la seva intensitat dramàtica, la profunditat dels personatges i la qualitat de la seva partitura, CABARET és el musical que tothom hauria de veure.

El 1972 també es va traslladar a la gran pantalla, dirigit per Bob Fosse. Premiat amb 8 Oscars, 12 Premis Tony, 3 Premis Oliver i 3 Premis Drama Desk, CABARET s'ha representat en més de 50 països i traduït a més de 30 idiomes.


Anticipant la celebració del seu 50 Aniversari, el 18 d'octubre de 2015 se va estrenar al Teatre Rialto de Madrid aquesta nova producció de la versió original estrenada a Broadway, adaptada i dirigida per Jaime Azpilicueta, en cartell fins al 12 juny 2016 i esdevenint el gran èxit de la temporada a Madrid amb més de 200.000 espectadors.

A l'èxit de públic s'hi ha sumat al reconeixement de la professió, en haver estat elegit com EL MILLOR MUSICAL a Madrid el 2015/16, a la 9a Edició dels PREMIS DE TEATRE MUSICAL, donats a conèixer el 6 de juny passat a Madrid , edició en la qual CABARET va resultar el musical guanyador en 8 de les 15 categories premiades.

Accepteu la invitació de mestre de cerimònies i "Deixeu els vostre problemes fora. Aquí la vida és divina ". Willkomen au CABARET, i al seu 50 Aniversari.

 

* Els preus de les entrades per aquest espectacle, que no té descompte d'última hora, són:

dijous i diumenge (21:00h): 49€
divendres (17:00h): 35€
resta de funcions: 55€


Venda d'entrades

  • Taquilla teatres
  • Per telèfon
  • Per Internet

COMPRA ARA L'ENTRADA D'AQUEST ESPECTACLE.

Sense comissions

 ORGANITZA

 AMB EL SUPORT DE

 PATROCINA

Ajuntament de Manresa
Manresana d'Equipaments Escènics
Galliner
Generalitat de Catalunya
Diputació de Barcelona
Obra Social 'la Caixa'
Catalana Occident Iberpotash Estrella

Mapa web  |  Enllaços  |  RSS  |  Avís legal  |  Privacitat  |  Crèdits

© Manresana d'Equipaments Escènics S.L. - Empresa municipal de l'Ajuntament de Manresa. Tots els drets reservats.