Avís legal

DADES DEL DOMINI

Denominació social: MANRESANA D’EQUIPAMENTS ESCÈNICS, S.L.

Adreça: Passeig de Pere III, 35 - 08242 MANRESA

E-mail: info@mees.cat

Registre mercantil: Registre Mercantil de Barcelona - Volum 39714, Foli 73, Full B 351464

CIF: B-64471923

INFORMACIÓ GENERAL

L'accés a aquest lloc web suposa l'acceptació per part de l'usuari de totes les condicions d'aquest avís legal.

MANRESANA D’EQUIPAMENTS ESCÈNICS, S.L. es reserva la facultat de modificar i actualitzar els continguts i configuració del lloc web i d'aquest avís legal.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

MANRESANA D’EQUIPAMENTS ESCÈNICS, S.L. és propietaria del domini kursaal.cat, allotjat a la URL www.kursaal.cat.

Aquest lloc Web forma part de MANRESANA D’EQUIPAMENTS ESCÈNICS, S.L. de manera que el seu disseny, la seva estructura, distribució,els seus textos i continguts, logotips, botons, les seves imatges, el codi font, així com tots els drets de propietat industrial i intel·lectual i qualsevol signe distintiu o logotip, pertanyen a MANRESANA D’EQUIPAMENTS ESCÈNICS, S.L..

Per tant, no és permesa la seva utilització, còpia, reproducció, així com la seva eliminació, lesió, alteració i/o modificació, parcial o bé total, temporal o definitiva sense l'autorització expressa de MANRESANA D’EQUIPAMENTS ESCÈNICS, S.L..

Així mateix, tots els drets de propietat industrial i intel·lectual i qualsevol altre signe distintiu, inclosos els continguts, documents, textos i les ressenyes publicades a la web, així com imatges, vídeos, disseny, gràfics, dibuixos, botons, logotips i marques, dels diferents col·laboradors, pertanyen als seus autors, per la qual cosa resta prohibida la seva utilització, còpia, reproducció, eliminació, lesió, alteració i/o modificació, parcial o bé definitiva sense l'autorització expressa dels seus autors.

Queda expressament prohibit l'ús no autoritzat dels continguts d'aquest lloc web i, en especial, d'aquells usos que lesionin els drets de la propietat intel·lectual dels seus autors.

ENLLAÇOS WEB

Els vincles d'aquest lloc a llocs web de tercers es subministren exclusivament com una utilitat per l'usuari, el qual en cas d'utilitzar aquests enllaços, està sortint de la web Kursaal.

Per tant, l'ús d'aquests enllaços porta l'usuari a pàgines de les quals MANRESANA D’EQUIPAMENTS ESCÈNICS, S.L. no n'és titular ni responsable jurídica.

En conseqüència, MANRESANA D’EQUIPAMENTS ESCÈNICS, S.L. no es responsabilitza d'aquests llocs web ni de qualsevol informació, programari, producte, material, serveis o qualsevol resultat que l'usuari pugui obtenir d'aquestes pàgines web.

 ORGANITZA

 AMB EL SUPORT DE

 PATROCINA

Ajuntament de Manresa
Manresana d'Equipaments Escènics
Galliner
Generalitat de Catalunya
Diputació de Barcelona
Obra Social 'la Caixa'
Catalana Occident Iberpotash Estrella

Mapa web  |  Enllaços  |  RSS  |  Avís legal  |  Privacitat  |  Crèdits

© Manresana d'Equipaments Escènics S.L. - Empresa municipal de l'Ajuntament de Manresa. Tots els drets reservats.