Dóna'ns suport

COM ES POT DONAR SUPORT?

Hi ha diverses modalitats i nivells de suport al Kursaal. Es pot fer a través de patrocini i recolzament a la programació estable (esdevenir un patrocinador de tota la programació, donar suport a un tipus d'art escènica, o vincular-se a una de les funcions que es representen al llarg de l'any).

També pot donar suport a la formació teatral, a la producció, o bé al projecte educatiu.

BENEFICIS PER INSTITUCIONS O EMPRESES QUE DONEN SUPORT AL KURSAAL

En funció del nivell de suport les prestacions que s'ofereixen des de Manresana d'Equipaments escènics poden ser:

  • Entrega d'un paquet d'entrades pels principals espectacles de la temporada.
  • Descomptes especials pels treballadors de la seva empresa.
  • Vinculació de la seva imatge corporativa amb tota la comunicació relacionada que es genera des del Kursaal -programa que s'edita cada temporada, la web, panell de patrocinadors al vestíbul del teatre, i altres elements de comunicació-
  • Cessió dels nostres espais o preus especials per la seva utilització.
  • Gaudir d'un espectacle amb la posterior trobada amb els seus protagonistes tot sopant i comentant l'obra.

El projecte Kursaal està esdevenint un dels projectes culturals més ambiciosos i que majors complicitats ha trobat dins la societat civil de la ciutat de Manresa durant els últims anys.

Gràcies a la seva programació estable de teatre, dansa i música i a l'alta assistència de públic, Manresa s'ha convertit en una de les ciutats amb major índex de consum cultural del país.

Aquesta posició privilegiada ha de ser motor per portar a terme nous projectes relacionats amb el món de les arts escèniques i la cultura en general i ha d'obrir pas a camps tan importants com la formació, la producció, el desenvolupament del servei educatiu i la consolidació d'una programació de qualitat adreçada a tots els públics i col·lectius.

Desenvolupar aquest projecte és possible gràcies als espectadors que recolzen de manera entusiasta les activitats que es porten a terme, al suport de l'Ajuntament de Manresa, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, però també gràcies a la vinculació d'empreses i institucions que es senten identificades amb l'esperit Kursaal, i que decideixen unir la seva imatge corporativa a un equipament emblemàtic com aquest.

Per poder continuar el projecte cultural que es va iniciar l'any 1996, i del què encara queden molts passos per fer, Manresa d'Equipaments Escènics ha creat un programa de patrocini que cerca la complicitat d'empreses i institucions

De la mateixa manera que el Kursaal és un teatre pensat per a tothom, la política de col·laboració amb empreses o institucions neix amb el mateix esperit. Això significa que si la seva empresa, sigui de la dimensió que sigui, vol col·laborar amb el Kursaal de ben segur que podrà, d'una manera o altra, donar suport al projecte.


MÉS INFORMACIÓ

Si està interessat en donar suport al Kursaal i vol rebre informació detallada sobre els diferents nivells de patrocini, pot fer-ho a través del telèfon

93 875 34 02

o a través dels e-mails monicaavila@mees.cat valentioviedo@mees.cat

També podeu descarregar el Dossier de patrocini en format PDF

Dossier de patrocini

Passeig de Pere III, 35

08240 MANRESA

Tel. 93 875 34 02

Fax 93 872 75 70

info@mees.cat

 ORGANITZA

 AMB EL SUPORT DE

 PATROCINA

Ajuntament de Manresa
Manresana d'Equipaments Escènics
Galliner
Generalitat de Catalunya
Diputació de Barcelona
Obra Social 'la Caixa'
Catalana Occident Iberpotash Estrella

Mapa web  |  Enllaços  |  RSS  |  Avís legal  |  Privacitat  |  Crèdits

© Manresana d'Equipaments Escènics S.L. - Empresa municipal de l'Ajuntament de Manresa. Tots els drets reservats.