Notícies

4b8e938a1e358740098fc76c96095558.jpg

06/10/2010

El Kursaal ofereix un servei de ludoteca per conciliar oci vida familiar

Aquest servei s'oferirà els dies que hi ha funció de tarda, i està obert a les famílies amb infants a partir de 3 anys que assisteixen a aquestes funcions. Només caldrà inscriure'ls amb antelació a la taquilla del Kursaal, ja que les places estan limitades a 15. Es planteja, doncs, una tarda teatral per a tots els membres de la família: els pares gaudiran d'un bon espectacle i els nens i nenes descobriran els jocs i històries que s'amaguen a la ludoteca del Kursaal.

I és que els nens i nenes trobaran un espai acollidor on podran manipular titelles, fer màscares, gaudir de petites representacions, contes... sempre envoltats de la màgia del teatre i guiats per dos monitors (mestres i animadors socioculturals)

L'Espai Petit Kursaal, únic entre els teatres catalans, neix per donar resposta a les parelles que fins que han estat pares eren consumidors habituals de cultura

Els nens i nenes podran jugar i fer activitats relacionades amb el món de les arts escèniques, mentre els seus pares gaudeixen d'un espectacle al teatre.


 ORGANITZA

 AMB EL SUPORT DE

 PATROCINA

Ajuntament de Manresa
Manresana d'Equipaments Escènics
Galliner
Generalitat de Catalunya
Diputació de Barcelona
Obra Social 'la Caixa'
Catalana Occident Iberpotash Estrella

Mapa web  |  Enllaços  |  RSS  |  Avís legal  |  Privacitat  |  Crèdits

© Manresana d'Equipaments Escènics S.L. - Empresa municipal de l'Ajuntament de Manresa. Tots els drets reservats.