Notícies

08/07/2016

Manresa acollirà el juny del 2017 el 35è Congreso Mágico Nacional

Manresa acollirà el 35è Congreso Mágico Nacional que tindrà lloc entre el 29 i 30 de juny i l'1 i 2 de juliol del 2017, amb la participació de 500 mags d'arreu de tot l'estat. Durant els quatre dies de congrés, Manresa s'omplirà de màgia amb artistes i mags de renom internacional, espectacles de màgia pels carrers i també la ‘Fira de Màgia'.

L'Associació GENI (Cercle SEI de Manresa), que des de fa quatre anys organitza a Manresa ‘la Nit dels Genis' al Teatre Kursaal, ha estat l'encarregada d'impulsar la candidatura de Manresa com a seu del Congreso Mágico Nacional amb el suport de MEES i el Galliner i en col·laboració l'ACAI (Associació Catalana d'Aficionats al Il·lusionisme), i l'Associació de Màgia de la Catalunya Central.

El congrés, que tindrà lloc en diferents espais de la ciutat de Manresa (Teatre Kursaal, Teatre Conservatori, Espai Plana de l'Om, Centre Cultural del Casino, carrers de la ciutat), i com a acte central es durà a terme el ‘Concurs Nacional' on diferents mags intentaran conquerir els guardons més importants de cada especialitat (cartomàgia, micromàgia, màgia general, manipulació, mentalisme, màgia de saló, màgia còmica, etc.).

Els Congressos Nacionals de Màgia són el màxim exponent oficial de l'art màgic al país i enguany l'assemblea de la la SPCMN (Secretaria Permanente de Congresos Mágicos Nacionales), per votació dels Presidents de les més de 40 Associacions màgiques del territori espanyol, ha adjudicat vencedora la candidatura presentada per l'Associació GENI (Cercle SEI de Manresa). Els Congressos Nacionals de Màgia es celebren anualment a excepció de l'any que es celebra el Congrès Mundial de la FISM (Federació Internacional de Societats Màgiques). Les últimes edicions el Congreso Mágico Nacional s'han dut a temen en ciutats com Càceres, Guadalajara, Madrid, València, Barcelona o Granada. Precisament en aquesta ciutat on es va celebrar l'últim Congrés a finals de juny va ser on va resultar escollida la candidatura de Manresa.

 


 ORGANITZA

 AMB EL SUPORT DE

 PATROCINA

Ajuntament de Manresa
Manresana d'Equipaments Escènics
Galliner
Generalitat de Catalunya
Diputació de Barcelona
Obra Social 'la Caixa'
Catalana Occident Iberpotash Estrella

Mapa web  |  Enllaços  |  RSS  |  Avís legal  |  Privacitat  |  Crèdits

© Manresana d'Equipaments Escènics S.L. - Empresa municipal de l'Ajuntament de Manresa. Tots els drets reservats.