Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
TEATRE
KURSAAL - SALA PETITA
COP D'ULL - MICROTEATRE
de LaMent Teatral
ENTRADES
8,00
14,00
(pack de 2 entrades)
18,00
(pack de 3 entrades)
20,00
(pack de 4 entrades)
25,00
(pack de 6 entrades)

Els que tenen LaMent Teatral han aplegat una vintena llarga de persones de Manresa i del Bages –entre actrius, actors, ballarins, dramaturgs, directores, músics...-, que volen convertir 6 espais poc convencionals del Kursaal, en petits escenaris per a un públic reduït de persones, amb el format de microteatre.

Partint de l’espai que cada grup ha escollit, els artistes s’han repartit per crear 6 muntatges fets expressament per a l’ocasió, ja siguin de text, dansa i/o musical. Espais reduïts, peces breus, petits grups i grans artistes fent històries xiques.

Us convidem a fer un cop d’ull a la feina d’aquests professionals. Una gent de casa que ha preparat, elaborat, treballat i assajat aquests bombonets escènics, durant els 3 dies finals de Festa Major.

Espectacles que es podran veure dins del 'COP D'ULL'


TORNA
Lloc: Sala de rentadores
Integrants: Anna Bertran Casas, Lluís Barrera Martí, Adrià Mas Martínez, Teti Canal Monrós i Carles Algué Santiago 
Sinopsi: -Pots parar la rentadora? / -No t’ho creuràs / -Gairebé no et sento! Pots apagar-la? / Ho he aconseguit / -Què/ -He desco­bert com ressuscitar-la! / -Què dius? / -A la Nora! Puc fer-la tornar a la vida.
Horaris: 19:00, 19:40, 20:20, 21:00, 21:40 i a les 22:20h. 

MILEVA
Lloc: Sala Petita
Integrants: Clàudia Perramon Freixanet, Jordi Gener Soto, Ferran Barrios Vinyes i Sílvia Sanfeliu Morros
Sinopsi: Zuric 1921. Albert i Mileva ja fa més de 2 anys que s’han divorciat. En una de les seves freqüents visites a la seva ex, l’Albert li dona el que havien pactat en els acords de divorci: la quantitat total del premi que acaba de guanyar. Ella tindrà els diners, però el seu nom quedarà a l’ombra. Ell mantindrà la fama i el reconeixement.
Horaris: 19:10, 19:50, 20:30, 21:10, 21:50 i a les 22:30h.

GAME OVER
Lloc: Fossar sota escenari
Integrants: Aina Huguet Estrada, Albert Ruiz Sáez i Xavier Mestres Traveria
Sinopsi: Tres protagonistes, marcats per una situació límit en les seves vides, decideixen jugar-s'ho tot a un joc perillós i il·legal. Els últims minuts d'un joc, a temps real, en què només un d'ells en podrà sortir guanyador i viu per tornar a començar.
Horaris: 19:20, 20:00, 20:40, 21:20, 22:00 i a les 22:40h.

AIXÒ ESTÀ DEGENERANT
Lloc: Lavabos 1r pis
Integrants:Tàtels Pérez Grau, Laura Bataller Arola, Guillem Cirera Pintó, Òscar Castellà Pujol i Joan Mª Segura Bernadas
Sinopsi: Nen o nena? Blau o rosa? Príncep o princesa? Hi ha vida més enllà del binarisme home/dona? “Hay alguien ahí?” Com ens afecta i ens limita la distinció del gènere en la nostra vida? Atenció: no oferim solucions ni respostes, però hi reflexio­narem.
Horaris: 19:30, 20:10, 20:50, 21:30, 22:10 i a les 22:50h.

LES CURSES CLANDESTINES & LA NENA SÍNDRIA
Lloc: Magatzem
Integrants: Dani Ledesma Jiménez, Alba Aloy Olivé, Ivan Padilla Segués, Jordi ‘Jet’ Serra Morales i Álvaro Sanjuán Olleta
Sinopsi: “Cal que comencem. Sempre cal que comencem de nou”. Quan sonen les sirenes, els concurrents han d’abandonar els seus caus. Han de sortir perquè el reclam és irresistible. Pot ser que aconsegueixin escapar, tot i que ni tan sols estan se­gurs de voler fer-ho. Què hi ha més enllà de les ruïnes i els jardins? Què passa, quan la nit s’acaba?
Horaris: 19:40, 20:20, 21:00, 21:40, 22:20 i a les 23:00h.

LA FREGONA
Lloc: Sala de reunions
Integrants: Mireia Cirera Pintó, Juanjo Muñoz Garcia i Joel Grau Llucià
Sinopsi: Una dona de fer feines s’ha carregat l’escenografia teatral, obra d’un famós artista conceptual, valorada en milers d’euros: 8 gots de plàstics de colors rebregats i escampats en perfecte simetria, i que simula la fi d’una festa. Per això ha quedat convocada per una reunió d’urgència davant dels Patrocinadors del teatre. La batalla de la cultura del carrer davant la cultura intel·lectual, en un tauler de 15 metres qua­drats.
Horaris: 19:50, 20:3, 21:10, 21:50, 22:30 i a les 23:10h

 

*La venda d'entrades per les sessions del Microteatre es farà únicament a les taquilles del Teatre Kursaal, a partir del 4 de juliol. 

DURADA
00:15h
INTÈRPRETS

Laura Bataller Arola, Joan M. Segura
Bernadas, Anna Bertran Casas, Aina
Huguet Estrada, Clàudia Perramon
Freixanet, Juanjo Muñoz Garcia,
Tàtels Pérez Grau, Dani Ledesma
Jiménez, Joel Grau Llucià, Lluís
Barrera Martí, Adrià Mas Martínez,
Teti Canal Monrós, Jordi ‘Jet’ Serra
Morales, Sílvia Sanfeliu Morros,
Álvaro Sanjuán Olleta, Guillem Cirera Pintó, Mireia Cirera Pintó, Anna Benet Prat, Òscar Castellà Pujol, Albert Ruiz, Carles Algué Santiago, Ivan Padilla Segués, Jordi Gener Soto, Xavier Mestres Traveria i Ferran Barrios Vinyes

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
TEATRE
26 i 27 d'agost - Diverses sessions
TEATRE
dijous, 7 de setembre - 19:00 h
TEATRE
dijous, 14 de setembre - 21:00 h
TEATRE
dijous, 21 de setembre - 21:00 h