Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
AMOR INFORMACIÓ
de Caryl Churchil

En aquesta obra teatral innovadora, Caryl Churchill ens convida a explorar la naturalesa de la comunicació i les relacions humanes en l'era de la informació. A través d'una sèrie de breus escenes que es despleguen en una estructura no lineal, coneixerem personatges que busquen amor, veritat, comprensió i connexió en un món cada vegada més complex i tecnològic.

"Love and Information" és una reflexió potent i fascinant sobre el que ens fa humans i la manera en què ens relacionem en el món modern.

Alumnat de Teatre Jove de l'Aula d'Arts Escèniques del Kursaal

DURADA
01:00h
INTÈRPRETS

Núria Barrera Sanllehí, Guillem Valle Santasmasas, Núria Llorens de la Cruz, Marc Romera Elvira, Martina Puig Orcero, Marc Montraveta Capsada, Víctor Martínez Solé,  Iria Ramon Castell, Núria del Àguila Munté, Berta Ros Esquius, Aina Cervera Garriga, Ariadna Castelló Caus, Zoe Cost Alarcon, Judit Roca Lleonart, Anna Garcia Catasús,  Júlia Rius Major, Patricia Benito Simon

DOCENT

Guillem Cirera

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador