Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
DANSA
KURSAAL - SALA GRAN
BALLET ALICIA ALONSO
Gala del centenari

PRIMERES FIGURES DEL BALLET D’ARREU DEL MÓN, EN UNA GALA HOMENATGE A ALICIA ALONSO

 

Alicia Alonso és una de les personalitats més rellevants de la his - tòria de la dansa d’àmbit mundial. Recentment traspassada -pocs mesos abans de fer cent anys-, Alicia Alonso va néixer a L’Havana (1920) i va iniciar estudis de dansa clàssica el 1931 a l’Escola de Ba - llet de la Societat Pro-Arte Musical. El 1948 va fundar a La Habana el Ballet Alicia Alonso, que avui és el Ballet Nacional de Cuba. En va ser la prima ballarina absoluta i és considerada una llegenda.

 

Ara arriba al Kursaal una gala protagonitzada per primeres estre - lles internacionals, que recrearan part del repertori de la dansa clàssica en què Alicia Alonso va brillar amb tècnica i estil propis. La seva magistral empremta arriba als nostres dies com un llegat preuat i apreciat pel públic dels principals teatres del món. Hi veurem fragments de Giselle, Carmen, El llac dels Cignes, La Bella dorment, Coppelia, Don Quixot, el Trencanous ...

DURADA
01:00h
DIRECCIÓ

Orlando Salgado

INTÈRPRETS

Ballet Alicia Alonso

FOTOGRAFIA

Jorge Valiente

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
DANSA
divendres, 27 de març - 20:30 h