Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
DÉJÀ VU
de Manolo Alcántara

'Déjà vu’ ens parla de la distància entre una persona i els seus somnis, del que és i el que voldria ser. Somnis ambiciosos que desperten els seus aires de grandesa, però alhora impossibles, que l’aboquen al desànim. Especialment suggerent, arriscat i fascinant... que a estones destil·la un humor fi, barrejat amb un toc de surrealisme.

Tot plegat és un espectacle visual, sense text, on es difuminen les fronteres entre realitat i fantasia a partir d’una història amb un punt de malenconia. Com si Bartleby, l’escrivent, es trobés de sobte immers en el món fabulós d’Alícia al país de les meravelles...

Una realitat confusa en un espai i un moment indeterminats, amb un espai escènic que juga amb la desproporció extrema de les mides. L’univers sonor a través de la veu i el violí emfatitzen la dualitat del personatge, per moments repetitius, vius i alegres, com la mateixa existència. Transportant-nos a un univers oníric.


UN MUNTATGE VISUAL, SENSE TEXT, EN QUÈ ES DIFUMINEN LES FRONTERES ENTRE REALITAT I FANTASIA

* A partir de 7 anys

DURADA
01:00h
DIRECCIÓ

Manolo Alcántara

COMPOSICIÓ MUSICAL I ARRANJAMENTS

Laia Rius

INTÈRPRETS

Laia Rius
Manolo Alcántara
Andreu Sans / Sílvia Compte

FOTOGRAFIA

Raquel Garcia
Erin Bassa

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador