Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
ESTAT D'EMERGÈNCIA
Producció Nacional de Circ

UN ESPECTACLE DE CIRC CREAT DURANT LA PANDÈMIA, QUE MOSTRA COM VEUEN EL MÓN ELS ARTISTES

Un espectacle pensat per mostrar-nos, a través del circ, com veuen el món i com s’enfronten als problemes d’un planeta a punt de col·lapsar-se els i les joves artistes d’avui, i que ha acabat creant-se... en plena emergència sanitària. No ha estat fàcil, però en circumstàncies difícils i molt poc habituals, Estat d’Emergència s’ha convertit en una realitat. De fet, la pandèmia ha acabat afegint-se a la llarga llista de crisis a les quals s’enfronten també els i les artistes: des del col·lapse ecològic fins a l’auge del feixisme o la crisi de l’habitatge.

Per tal de visibilitzar, compartir i apropar el circ a públics més amplis, i en el marc del Pla d’Impuls del Circ, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Grec Festival de Barcelona posen en marxa la Producció Nacional de Circ.

La producció es va estrenar al Festival Grec el 28 de juliol de 2020 al Mercat de les Flors.

 

Consulta les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19 AQUÍ

DURADA
01:15h
DIRECCIÓ

Joan Ramon Graell (amb l’ajudantia de Joan Arqué i Špela Vodeb)

AUTORIA

Creació col·lectiva

DRAMATÚRGIA

Joan Arqué

MOVIMENT

Špela Vodeb

INTÈRPRETS

Maria Palma Borràs, Lara Renard García, Carlos Francos Peré, Gabriel Salaün Rivalland, Júlia Clarà Badosa, Raimon Mató Rabassedas, Bruno Toso del Valle

 

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador