Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
TEATRE
KURSAAL - SALA GRAN
FAEMINO Y CANSADO
‘Quien tuvo retuvo’
ENTRADES
24,00
22,00

Quan Faemino y Cansado encaren la creació d’un nou espectacle la seva primera preocupació és aconseguir l’excel·lència. No sempre ho aconsegueixen. Per exemple, a ‘¡Quien tuvo retuvo!’ està clar que no.

Quan decideixen quin serà el tema que conduirà el seu nou espectacle, habitualment rebutgen qualsevol idea ja realitzada. No ha estat el cas de ¡Quien tuvo retuvo! Quan busquen com serà la posada en escena del nou espectacle intenten no repetir mai cap element, ja sigui d’escenografia o d’il·luminació. A ¡Quien tuvo retuvo! no ha estat possible. Quan Faemino & Cansado dissenyen la producció d’un nou espectacle mai no els fa por el cost econòmic, mai no eliminen un gag o un sketch per car que sigui portar-lo a escena.

Tanmateix, a ‘¡Quien tuvo retuvo!’ la producció ha estat més aviat austera. En definitiva, si no és excel·lent, ni hi ha tema, repeteixen posada en escena i és barat, què aporta ¡Quien tuvo retuvo! a la carrera de Faemino & Cansado? Doncs dues coses fonamentals: rialles i reminiscències, en la seva nova visita al Kursaal.

DURADA
01:30h
GUIÓ, DIRECCIÓ I INTERPRETACIÓ

Carlos Faemino
Javier Cansado

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
MÚSICA
Del 26 al 29 d'octubre - Diverses sessions
TEATRE
dissabte, 25 de novembre - 21:00 h
TEATRE
diumenge, 10 de desembre - 18:00 h
TEATRE
dijous, 2 de novembre - 21:00 h
TEATRE
divendres, 3 de novembre - 21:00 h
TEATRE
divendres, 10 de novembre - 21:00 h