Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
FINS I TOT LA FOSCOR
25è Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular 9 Barris

Arriba per primera vegada a Manresa el Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular de 9 Barris de Barcelona amb l’espectacle ‘Fins i tot la foscor’. Un espectacle de circ contemporani que ens parla de la història cultural i religiosa d’occident des d’un llenguatge tragicòmic. Un viatge a través de diferents èpoques i referents, des dels inicis de la humanitat fins al segle XX. Sis artistes sobre l’escenari i disciplines com el trapezi, la dansa, la contorsió, la corda volant, la música en directe i el teatre.

 

Eva Ordóñez i Philine Dahlmann han seleccionat sis artistes amb fortes personalitats, presència escènica i una clara maduresa artística per crear una obra estètica amb un alt nivell tècnic, perceptible durant tot l’espectacle, sense la necessitat de demostrar l’evident virtuosisme de les artistes. Ja sigui circ, dansa, música, teatre o esport, la creació de les escenes part dels estats físic i psicològic dels intèrprets, conscients de les seves contradiccions i gaudint d’una tendència cap a l’humor fosc.

 

El Circ d’Hivern va sorgir l’any 1996 amb la intenció de fomentar la creació de companyies estables professionals relacionades amb el circ i d’oferir propostes inèdites, de qualitat, de mig format i per teatre.

 

Un muntatge de circ contemporani factoria de l’Ateneu Popular 9 Barris de Barcelona

 

Espectacle no recomanat per a menors de 12 anys.


Consulta les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19 AQUÍ

DURADA
01:00h
DIRECCIÓ

Philine Dahlmann
Eva Ordoñez

INTÈRPRETS

Emiliano Pino
Laura Espósito
Junyi Sun
Elise Bjerkelund
Dominique Joannon
Julie Bergez

 

 

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador