Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
TEATRE
KURSAAL - SALA GRAN
HOMES, LA COMÈDIA MUSICAL
de Sergi Belbel i Carol López
ENTRADES
25,00
20,00
15,00

Arriba al Kursaal ‘Homes, la comèdia musical’, muntatge de nova creació i autoria catalana signat per un tàndem prodigiós: Carol López i Sergi Belbel; i que s’inspira en el fenomen teatral ‘Homes!’ de T de Teatre (1994).

Una comèdia musical fresca i actual amb música original de Marc Parrot, protagonitzada per cinc actrius excepcionals amb grans dots còmiques: Anna Barrachina, Agnès Busquets, Mireia Portas, Alba Florejachs i Glòria Sirvent.

El muntatge apel·la directament el públic i, mitjançant un text àcid i cançons originals interpretades en directe, el fa reflexionar sobre què suposa ser un home i una dona avui dia, i si els dos sexes estan condemnats a no entendre’s.

A partir de relats curts i brillants basats en situacions quotidianes, ‘Homes, la comèdia musical’ reflexiona sobre la masculinitat i la relació entre homes i dones.

DURADA
01:30h
DIRECCIÓ

Carol López

MÚSICA ORIGINAL

Marc Parrot

INTÈRPRETS

Anna Barrachina, Agnès Busquets,
Alba Florejachs, Mireia Portas i
Glòria Sirvent

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador