Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
HONEYLAND - ONLINE!
Disponible els dies 20, 21 i 22 de novembre

'Honeyland' de Tamara Kotevska i Ljubomir Stefanov es podrà veure en format online durant els dies 20,21 i 22 de novembre. Aquest documental ja es va poder veure el setembre passat a l'Espai Plana de l'Om de Manresa. Ara, el recuperem durant 3 dies per visionar-lo a través d'internet.

 

 

Així, amb l’aturada de l’activitat escènica en compliment de les noves mesures vigents, les projeccions presencials a l’auditori de la Plana de l’Om s’adapten al format online, i tothom que ho sol·liciti podrà veure el documental ‘Honeyland’. 

 

* Per accedir-hi cal emplenar aquest formulari  a través del qual es rebrà un codi per accedir al visionat del documental:
https://forms.gle/7S4o4qkiMgkR4k2E6

 

En una regió remota i muntanyosa dels Balcans, l’Hatidze Muratova viu amb la seva mare malalta en un poblet sense carreteres, ni electricitat ni aigua corrent. Ella es dedica a criar colònies d'abelles en uns cistells fets a mà que deixa amagats entre les roques. Gràcies a un ritual secret, el preuat líquid que produeixen no s’esgota mai.

Sense protecció ni ajuda, és capaç d’amansar-les per poder extreure’n la mel i vendre-la a la ciutat més propera. L’arribada d’una família nòmada amb la seva furgoneta tronada, set fills inquiets i un ramat de bestiar sembla destorbar la pau de l’Hatidze i de les seves abelles. En un primer moment, els rep amb els braços oberts, oferint-los el seu afecte, el seu brandi i els seus consells d’apicultura. Però no passa gaire temps abans que en Hussein, el patriarca de la família nòmada, vegi l’oportunitat de posar en pràctica els seus interessos comercials amb la mel per poder alimentar els seus infants.

 

DURADA
01:30h
DIRECCIÓ

Tamara Kotevska
Ljubomir Stefanov 

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador