Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
IMPRO HORROR SHOW
de Planeta Impro

Riure de les pors és la millor teràpia per fer-les fora, per això a Impro Horror Show preparem tot un aquelarre en escena per invocar.

Fantasmes, dimonis, bruixes, assassins en sèrie i morts vivents ens posseeixen per mostrar-te la cara més còmica de la por. Amb aquesta energia els actors transformen les frases del públic en escenes improvisades, intrigants i aterradorament divertidíssimes.

Un museu de cera, el campament d'estiu, una casa encantada o el cementiri poden ser els escenaris perfectes per tractar les fòbies més comunes i superar-les amb el millor humor.

La dinàmica dels espectacles de Planeta Impro consisteix en què a l'inici de la funció es convida al públic a escriure una frase en una targeta. Aquests suggeriments, extrets a l'atzar es convertiran en els títols de les improvisacions que crearan en directe els actors de la companyia, que hauran d'adaptar a les diferents categories d'improvisació. 


Impro-Horror Show, dirigit per José L. Adserías i Angel Galán, cerca la vessant més còmica i expectant dels suggeriments del públic, posant a prova la capacitat dels improvisadors per transformar una frase en escenes que portaran a l'espectador a endinsar-se al museu de cera, a escoltar psicofonies, conèixer originals assassins en sèrie, reviure pors al campament d'estiu, i desvetllar les fòbies humanes més insospitades. 

Planeta Impro porta 16 anys representant espectacles d'improvisació a nivell mundial.

DURADA
01:00h
DIRECCIÓ:

Josep Luis Adserías

Organitza
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador