Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
TEATRE
KURSAAL - SALA GRAN
LA FILLA DEL MAR
d’Àngel Guimerà

UNA VERSIÓ MUSICAL EXCEL·LENT DEL CLÀSSIC D’ÀNGEL GUIMERÀ

Amb la voluntat d’acostar un dels grans clàssics del teatre català al públic dels nostres dies, la companyia La Barni Teatre porta a escena en forma de teatre musical ‘La filla del mar’ d’Àngel Guimerà.

Una història d’una vigència absoluta que parla de la discriminació i la resistència de la societat a incorporar la diferència i que permet qüestionar-nos el paper dels instints en el comportament humà. Una de les peces més memorables de la literatura dramàtica catalana.

L’Àgata, rescatada del mar quan era nena, ha crescut en un poblet de costa, rebutjada per tothom a causa del seu origen desconegut. Amb la innocència d’algú que només pensa en l’horitzó, la pesca i la seva germana Mariona, l’arribada al poble de Pere Màrtir farà que l’Àgata es vegi involucrada en un triangle amorós que la portarà a viure un amor instintiu i boig, amb conseqüències tràgiques.

DURADA
01:40h
DIRECCIÓ

Marc Vilavella

DIRECCIÓ MUSICAL, MÚSICA I LLETRES

Marc Sambola

TEXT I LLETRES

Jaume Viñas

INTÈRPRETS

Xavi Casan
Mariona Castillo
Candela Díaz
Gracia Fernández
Irene Jódar
Albert Mora
Arnau Puig
Marc Sambola
Clara Solé
Toni Viñals

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
TEATRE
dijous, 2 de desembre - 19:00 h
TEATRE
divendres, 10 de desembre - 20:00 h
TEATRE
11 i 12 de desembre - Diverses sessions
TEATRE
dijous, 16 de desembre - 19:00 h