Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
AULA ARTS ESCÈNIQUES
KURSAAL - SALA PETITA
LA SENYORETA FLORENTINA I EL SEU AMOR HOMER
de Mercè Rodoreda
ENTRADES
Gratuït

La senyora Florentina viu sola en una casa al barri de Sant Gervasi, és professora de piano i té una relació amorosa amb l'Homer, un home casat, de des fa dècades.

L'Homer i la Florentina només es veuen, d'amagat, els divendres. La Florentina i les seves amigues-veïnes formen una xarxa de suport mutu, comparteixen històries i somnis.

A aquest poderós clan femení, s'hi suma la Serafina, l'original nova minyona de la Florentina. Totes juntes canten, ballen, riuen, ploren i, quan toca, es diuen les veritats a la cara, sense manies.

Tot d'una, la Florentina rep una notícia inesperada, tot el seu món fa un tomb i ella haurà de prendre decisions valentes per poder ser la mestressa de la seva vida.

Alumnat del grup de Teatre Adults +55

DURADA
01:00h
INTÈRPRETS

Carmen Bellido Pérez, Eva Garcia Garrós, Marta Garcia Santanach, Antoni Gràcia Martí, Aina Griera Perramon, Josep Maria Inglada Güell, Guadalupe Julian Castro, Josefa Riu Ollé, Josep Ruiz Calvet.

DOCENT

Sílvia Sanfeliu

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
AULA ARTS ESCÈNIQUES
dimarts, 6 de juny - 19:00 h
AULA ARTS ESCÈNIQUES
dimecres, 7 de juny - 19:00 h
AULA ARTS ESCÈNIQUES
dijous, 8 de juny - 19:00 h
AULA ARTS ESCÈNIQUES
dijous, 8 de juny - 19:00 h