Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
CINEMA
ESPAI PLANA DE L'OM - AUDITORI
ROBOTS
Documental del Mes
ENTRADES
Gratuït
Les invitacions es podran agafar a través d'internet fins el mateix dia a les 13h. I 30 minuts abans de la projecció també es podran agafar a la taquilla de l'Espai Plana de l'Om

Quan Chuck compra Harmony, la seva futura parella robot, poc s’espera que li agradin els llibres i conversar sobre temes transcendentals. A Japó, el robot Pepper arriba a la llar de l’àvia Sakurai per fer-li companyia, però resulta ser força despistat… Els robots son les noves criatures del planeta terra. Estem preparats per introduir la intel·ligència artificial a les nostres vides?

Des de fa anys que ja treballen als mostradors i recepcions d’empreses, als centres comercials o com a chefs, però ara, humanoides amb intel·ligència artificial s’introdueixen a les nostres llars i a les nostres vides privades. “Amb un IA, has de mantenir una comunicació amb frases curtes i clares”; és el consell que li donen a Chuck quan recull a la seva companya, acabada d’arribar de la fàbrica.

Hi, A.I. ens revela com la convivència amb la intel·ligència artificial afectarà les nostres vides i com els robots, en un futur no molt llunyà, en formaran part. Un impressionant testimoni que ens mostra el futur, avui.

DURADA
01:30h
DIRECCIÓ

Isa Willinger

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
MÚSICA - PÚBLIC FAMILIAR - CIRC
divendres, 30 d'octubre - 20:30 h
DANSA
divendres, 6 de novembre - 20:30 h
DANSA
divendres, 4 de desembre - 20:30 h