Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
TERESA REBULL, ÀNIMA DESTERRADA
DOCUMENTAL - Pòrtic Fira Mediterrània

Ànima desterrada és un documental sobre política i art i també sobre l’exili i la vida. La pel·lícula explora la figura de Teresa Rebull, des de diversos vessants: com a política i activista, com a artista, cantant i pintora, i també com a persona. D’una banda, el documental explora el camí de l’exili, les dificultats de la fugida i la duresa d’una realitat imposada, i de l’altra, la seva figura com a àvia de la nova cançó, la passió per la pintura i la força amb què encara la vida.

A partir d’un retrat intimista de Teresa Rebull, el documental recorre la història del moviment d’esquerres de la República, l’exili, la vida a un país estranger i el record de Catalunya. Teresa Rebull no ha renunciat mai als seus ideals polítics, i ha actuat sempre amb una absoluta coherència i amb la llibertat com a emblema. El film mostra el procés de preparació d’un recital concert de Rebull a Barcelona, el procés d’assajos i el resultat final, un recital poètic a través dels poemes de les seves cançons, acompanyat de música i dels seus amics més especials, un comiat de la cançó i la poesia amb el seu públic.

DURADA
01:00h
GUIÓ I DIRECCIÓ

Susanna Barranco

ANY:

2016

Organitza
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador