Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
TXEMA, THE POSTMAN
amb el Mag Txema

Ja ha arribat el carter! I té correspondència per entregar. Diuen que és l’únic carter que ha repartit cartes en més de vint països dels cinc continents. Ha entregat paquets a la Reina d’Anglaterra, al Papa i a un president de la Casa Blanca. Viatja sol, tot i que sempre l’acompanyen la seva gorra, la seva cartera i un mocador. Distribueix tot el que té destinatari. Però avui, en finalitzar la jornada, s’adona que té un paquet sense adreça ni remitent. No sap per a qui és. Què en farà? Decideix obrir-lo i descobrir què conté... Hi ha diversos objectes que li presenten situacions inexplicables. No podia pas sospitar què li podria passar amb aquest paquet sense propietari...

Un espectacle de màgia teatralitzada que barreja diferents disciplines com el mim, el clown i, per descomptat la màgia!

El Mag Txema torna al Conservatori, on ja va presentar el seu anterior muntatge ‘Tea Time’ el 2016. El mag barceloní arriba a Manresa després d’haver actuat en més de 23 països, en escenaris de París, Hollywood i Nova York!

DURADA
01:00h
IDEA ORIGINAL, DIRECCIÓ I INTERPRETACIÓ

Mag Txema

BANDA SONORA ORIGINAL

Tomás Peire
Lucas Peire

CODIRECCIÓ

Jaume Jové
JAM
Mario Andrés

Organitza
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador