Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
UN ALTRE CONTE
Mostra de Tallers de l'Aula d'Arts Escèniques

Uns personatges de contes populars, farts dels seus contes i dels personatges que els envolten, decideixen fugir a la ciutat i desconnectar, però la Bruixa i el Llop interrompran les tan desitjades vacances.

Un taller molt coral, on tots els petits han treballat l’expressió corporal, les emocions, la coordinació, la veu i l’espai escènic, han memoritzat un text i la seva escenificació. Els nostres petits actors han viscut l'aventura de jugar a ser el personatge de conte desitjat, amb improvisacions i jocs que han estat el material per crear aquesta adaptació.

DURADA
01:00h
ADAPTACIÓ

Anna Arena

INTÈRPRETS

Elsa Martínez Subirana, Mia Ortuño Ontiveros, Maria Justícia Fernández, Emma Vera Subirana, Lluc Herrera Alba, María Lorena Pascual Romero, Mia Piqué Puig, Martí Prada Ramírez, Ivet Maeso Rodríguez, Greta Ortuño Ontiveros, Júlia Prada Ramírez, Carla Serra Prats, Marc Piqué Puig

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador