Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ

PROGRAMES DE MECENATGE

UN PROJECTE
ENGRESCADOR.

El projecte Kursaal està esdevenint un dels projectes culturals més ambiciosos i que majors complicitats ha trobat dins la societat civil de la ciutat de Manresa durant els últims anys.

GRÀCIES A LA SEVA PROGRAMACIÓ ESTABLE DE TEATRE, DANSA I MÚSICA I A L’ALTA ASSISTÈNCIA DE PÚBLIC, MANRESA S’HA CONVERTIT EN UNA DE LES CIUTATS AMB MAJOR ÍNDEX DE CONSUM CULTURAL DEL PAÍS.

Aquesta posició privilegiada ha de ser motor per portar a terme nous projectes relacionats amb el món de les arts escèniques i la cultura en general i ha d’obrir pas a camps tan importants com la formació, la producció, el desenvolupament del servei educatiu i la consolidació d’una programació de qualitat adreçada a tots els públics i col·lectius. Desenvolupar aquest projecte és possible gràcies als espectadors que recolzen de manera entusiasta les activitats que es porten a terme, al suport de l’Ajuntament de Manresa, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, però també gràcies a la vinculació d’empreses i institucions que es senten identifiades amb l’esperit Kursaal, i que decideixen unir la seva imatge corporativa a un equipament emblemàtic com aquest.

PER PODER CONTINUAR EL PROJECTE CULTURAL QUE ES VA INICIAR L’ANY 1996, I DEL QUÈ ENCARA QUEDEN MOLTS PASSOS PER FER, MEES HA CREAT UN PROGRAMA DE PATROCINI QUE CERCA LA COMPLICITAT D’EMPRESES I INSTITUCIONS.

De la mateixa manera que el Kursaal és un teatre pensat per a tothom, la política de col·laboració amb empreses o institucions neix amb el mateix esperit. Això signifia que si la seva empresa, sigui de la dimensió que sigui, vol col·laborar amb el Kursaal de ben segur que podrà, d’una manera o altra donar suport al projecte.

COM ES POT
DONAR SUPORT?

Hi ha diverses modalitats i nivells de suport al Kursaal. Es pot fer a través de patrocini i recolzament a la programació estable (esdevenir un patrocinador de tota la programació, donar suport a un tipus d’art escènica, o vincular-se a una de les funcions que es representen al llarg de l’any). També pot donar suport a la formació teatral, a la producció, o bé al projecte educatiu.

MÉS INFORMACIÓ

Si està interessat en donar suport al Kursaal i vol rebre informació detallada sobre els diferents nivells de patrocini, pot fer-ho a través del telèfon 93 875 34 02 o a través del mail comunicacio@mees.cat

Descarregueu el Dossier de patrocini en format PDF

BENEFICIS PER INSTITUCIONS O EMPRESES QUE DONEN SUPORT AL KURSAAL

En funció del nivell de suport les prestacions que s’ofereixen des de Manresana d’Equipaments escènics poden ser:

  • Entrega d’un paquet d’entrades pels principals espectacles de la temporada.
  • Descomptes especials pels treballadors de la seva empresa.
  • Vinculació de la seva imatge corporativa amb tota la comunicació relacionada que es genera des del Kursaal -programa que s’edita cada temporada, la web, panell de patrocinadors al vestíbul del teatre, i altres elements de comunicació-
  • Cessió dels nostres espais o preus especials per la seva utilització.
  • Gaudir d’un espectacle amb la posterior trobada amb els seus protagonistes tot sopant i comentant l’obra.