Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
ALTRES ACTES
QUÈ T’INTERESSA?
QUAN?
ON?
5 ACTES
ABRIL
5€
CINECLUB
D'Isaki Lacuesta
diumenge, 28 d'abril
18:30 h
Kursaal Sala Gran

Guió: Fran Araújo, Isa Campo i Isaki Lacuesta
Intèrprets: Israel Gómez Romero, Francisco José Gómez Romero
Durada: 135 min Format: Blu-ray
Nacionalitat: Espanya / 2018

Dotze anys després de La Leyenda del Tiempo, Isaki Lacuesta torna a San Fernando. Isra i Cheíto són dos germans que han pres camins molt diferents a la vida. Quan Isra surt de la presó i Cheíto acaba una llarga missió per la Marina, tots dos tornen a l’illa de San Fernando.

Entrades 30 minuts abans de la projecció a la taquilla de l'Espai Plana de l'Om. 

MAIG
ENTRADES
Gratuït
TEATRE
Arts escèniques, inclusió i transformació social
dissabte, 4 de maig
18:00 h
Kursaal Sala Petita

'Mou-teatre' és un projecte de Creacions de Teatre Social a Manresa a partir de tastets teatrals a càrrec de grups de persones treballadores de la Fundació AMPANS, l'Alumnat de l'Ins Lluís de Peguera, Joves de l'equip de Serveis Socials Espai Jove i persones participants de Mosaic. 

Entrades gratuïtes. Cal recollir invitacions a les taquilles del Kursaal a partir del 23 d'abril, de dimarts a divendres d'11h a 13h i de 18h a 21h o a través de www.kursaal.cat

ENTRADES
12€
DANSA
Esbart Manresà de Dansaires
diumenge, 12 de maig
18:00 h
Conservatori Teatre

L'Esbart Manresà de Dansaries actuarà torna novament al Teatre Conservatori per celebrar el IV Memorial Vicenç Orriols.

Espectacle amb descompte per membres de l'Agrupació Cultural del Bages. Preu 10€.

TEATRE
Cia Expressa't
diumenge, 19 de maig
18:00 h
Kursaal Sala Petita

'Juguem' és un espectacle familiar que convida a l'acció i a la interacció amb el públic.

La història té lloc en una sala d'un museu, en un context hostil, silenciós, hermètic, prohibitiu, seriós i estàtic per un infant.

Els seus personatges transiten per diferents estats emocionals, entre la desconfiança, la ràbia, la tristesa i l'entusiasme.

El personatge de Claudina amb la seva alegria, innocència i curiositat, intercedeix en l'actitud de Florina, una adulta afligida, malhumorada, insatisfeta i totalment aliena a l'alegria. Immersa en la seva quotidianitat de responsabilitat i càrrega sense donar-se espai, per ser feliç i  saber transformar en positiu  les dificultats i obstacles que li posa la vida.

Claudina ajuda a Florina a redescobrir-se com a nena i a veure el món amb ulls d'infant, per poder viure el moment present, què el moment present, ens pot oferir un munt de possibilitats per crear, improvisar i divertir-se.

Rescatem jocs tradicionals i valors com l'amistat i la solidaritat.

 

Espectacle amb descompte amb Carnet d'Imagina't. Preu de 6€

JULIOL
ENTRADES
40€
MÚSICA
Gira 'Mi mundo'
diumenge, 7 de juliol
18:00 h
Kursaal Sala Gran

Radio TeleTaxi presenta la nova gira de Paco Candela, “Mi mundo”, un dels cantants més importants del panorama actual de la Música Espanyola i el Flamenc. Las cançons del seu últim disc i aquells èxits que tant arriben a l'¡ànima. Un concert irrepetible amb el número u actualment, en les sevillanes, fandangos, rumbes…

Al seu espectacle no hi faltaran Fandangos, Sevillanas, Peteneras, Tangos, Cançons i Rumbes… Un Artista noble, ple d'autenticitat amb una veu prodigiosa que segur que us farà sentir i vibrar a públics de totes les edats amb el seu cante.

 

PREUS
Platea: 40 euros
Amfiteatre: 35 euros