Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
ALTRES ACTES
QUÈ T’INTERESSA?
QUAN?
ON?
7 ACTES
JUNY
Gratuït
CONFERÈNCIA
Ajuntament de Manresa
dimarts, 22 de juny
12:00 h
Espai Plana de l'Om Auditori

Presentació de l'Estudi sobre nous models d'habitatge per a persones grans de Manresa.

Organitsza: Ajuntament de Manresa

Gratuït
TEATRE
d'O'Keefe i Murphy, traducció i adaptació Sílvia Sanfeliu
divendres, 25 de juny
20:30 h
Kursaal Sala Gran

Presentació del taller de final de curs del grup de Teatre Musical Adults 


Enrada amb invitació prèvia. Podeu aconseguir l'entrada a la taquilla del Kursaal. 

ENTRADES
12€
TEATRE
dissabte, 26 de juny
18:00 h
Teatre Conservatori Teatre

Intèrprets: Alumnes del grup TM Joves II
Direcció Artística: Jordi Gener
Arranjaments musicals  i tècnica vocal: Elisabet Paulet - Jofre Belles
Coreografies: Ariadna Guiatrt 

Espectacle de l'escola Manresa Teatre Musical. 

ENTRADES
12€
TEATRE
dissabte, 26 de juny
21:00 h
Teatre Conservatori Teatre

Intèrprets: Alumnes del grup TM Joves II
Direcció Artística: Jordi Gener
Arranjaments musicals  i tècnica vocal: Elisabet Paulet - Jofre Belles
Coreografies: Ariadna Guiatrt 

Espectacle de l'escola Manresa Teatre Musical. 

JULIOL
Gratuït
EXPOSICIÓ
Exposició
diumenge, 4 de juliol
20:30 h
Espai Plana de l'Om Auditori

Exposició de pintura d'artistes del Cercle Artística de Manresa amb els espai de la pel·lícula Plácido. 

Acte organitzat dins els actes de la Setmana Plácido.

Dates: Del 16 de juny al 4 de juliol.
Horaris: de dimarts a diumenge de 17:30 a 20:30 h

ENTRADES
10€
MÚSICA
A càrrec de la Jazz Band Navàs-Súria
dijous, 8 de juliol
20:00 h
Kursaal Sala Gran

En aquest disc de la Jazz Band Navàs-Súria que teniu a les mans s'hi concreta una il·lusió: la que es va concebre en l’ànim del seu director, Jordi Pujols, en retrobar-se amb el seu antic professor i Premi Grammy Llatí 2020 Emilio Solla.

El Jordi agafà les regnes de la Jazz Band de l’escola de música de Navàs el curs 2016-17 i el novembre del 2017, en una col·laboració amb l’escola de música de Súria i a instàncies de la seva directora Sílvia Vinadé, va plantar-se la llavor del projecte comú d’una Jazz Band Navàs-Súria. La Sílvia havia proposat al Jordi, també professor de Súria, la creació allà d’una Jazz Band independent, però el temps va evidenciar la conveniència de fusionar tots dos projectes en un de sol.

Durant el mes de febrer de 2019, la ja consolidada Jazz Band Navàs-Súria va actuar al cicle de concerts d’hivern de Navàs comptant amb la participació i col·laboració d’Emilio Solla. D’aleshores ençà la Jazz Band s’ha enriquit, sobretot, amb la saviesa musical de l’Emilio. Però també de Rodrigo Phalen, Manel Fortià, Guillermo Calliero, Federico Mazzanti, i altres artistes amb qui ha tingut ocasió de compartir escenari.

Cal mencionar amb agraïment la implicació de tot el professorat d’ambdues escoles en el projecte,  en especial de Pau Bombardó, qui ha treballat colze a colze amb el Jordi i l’Emilio en la concreció d’aquest disc aportant el seu bon fer musical i humà.

 
Emilio Solla

Emilio Solla és un pianista, compositor i arrenjador argentí i espanyol que resideix a la ciutat de Nueva York desde l’any 2006. Va entrar al Conservatori Nacional de Música a Buenos Aires com a  pianista clàssic al 1986, i després va completar els seus estudis en l’especialitat de Jazz Composition a la Aaron Copland School of Music a  Nueva York al 2012. Paral·lelament, cursà estudis d’harmonia, composició, contrapunt, anàlisis i improvisació amb diferents mestres a Buenos Aires, Barcelona i Nueva York. Va viure a  Barcelona entre 1996 i 2006.

Amb una trajectòria professional admirable que s’expandeix avui durant  37 anys, Solla ha publicat 11 àlbums amb la seva música, i més de 50 com a arrenjador, pianista i productor d’altres artistes. La crítica internacional el considera un dels creadors més originals en la fusió del tango, folklore i jazz de la generació  següent a Astor Piazzolla, qui ja havia elogiat el seu primer disc l’any 1986.

Solla ha presentat la seva música per Europa, Amèrica i Japó, participant en  molts festivals importants i a les sales més prestigioses del món (Marciac, Blue Note, Bim Huis, etc). Ha col·laborat como a compositor, arrenjador i/o pianista amb Paquito D’Rivera, Arturo O’Farrill, Yo-Yo Ma, Winton Marsalis, Edmar Castañeda i altres artistes internacionals de l’àmbit de la música popular i clàssica.

Al 2015, el seu disc  Second Half rep una nominació als premis Grammy americans com a Millor Disc  de Jazz Llatí. Al 2019 repeteix nominació als premis Grammy, aquesta vegada amb Millor Arrenjament Instrumental por una obra inclosa en el seu àlbum Puertos, compartint la nominació amb John Williams, Jacob Collier y Vince Mendoza. Aquest mateix disc ha sigut recentment premiat amb el Latin Grammy 2020 com a Millor  Àlbum de Jazz Latino, on va compartir la  nominació amb  artistes como Chick Corea.

ENTRADES
12€
CIRC
Celebració del 10è aniversari
dissabte, 10 de juliol
20:00 h
Kursaal Sala Gran

A la Gala de Circ LaCrica’ celebrarem els 10 anys de l’entitat!
Números de diferents disciplines amb cares molt conegudes i criqueres!

 

PREUS:

Entrada normal: 12 €
La Crica: 10 €
Infants de 2 a 12 anys: 8 €