Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ

QUÈ ÉS MEES?

GESTIONEM ELS EQUIPAMENTS ESCÈNICS DE MANRESA.

Manresana d’Equipaments Escènics (MEES) és una empresa municipal amb capital íntegrament públic, constituïda el 26 de gener de 2007 per l’Ajuntament de Manresa. Va néixer amb l’objectiu de gestionar els espais escènics de la ciutat, aprofitant la reinauguració del Teatre Kursaal; a part del Kursaal, MEES també gestiona el Teatre Conservatori i, des de l’any 2015, l’Espai Plana de l’Om, propietat de la Fundació ‘La Pedrera’.

MEES és la suma i el resultat dels esforços que des de l’any 1995 han estat portant a terme l’Associació Cultural el Galliner, entitat que va impulsar la reinaguració del teatre i encarregada de la programació estable, i de l’Ajuntament de Manresa, que amb el seu suport econòmic i el personal tècnic, van fer possible el nou teatre.

L’EQUIP HUMÀ I EL SEU COMPROMÍS PER LA CULTURA I ELS ESPECTADORS ÉS UN DELS PRINCIPALS ÈXITS DE MEES.

Els responsables de la programació de MEES és l’Associació Cultural el Galliner, entitat que, amb el seu compromís de proximitat i dinamitzador de persones, ha aconseguit fer de la ciutat de Manresa un referent teatral d’àmbit nacional.

L’EQUIP TÈCNIC DE MEES ÉS CONSIDERAT PER LA MAJORIA DE COMPANYIES QUE VISITEN ELS NOSTRES TEATRES, COM UN DEL MÉS PREPARATS.

Amb la seva actitud positiva i engrescadora aconsegueix que davant de qualsevol difiultat tècnica, aquesta sigui resolta amb facilitat.

L’equip d’atenció a l’espectador transmet un alt nivell de complicitat amb el públic, entenent que l’experiència d’assistir al teatre, comença en el moment que hom s’informa i adquireix les entrades de l’espectacle que l’interessa i s’acaba, en tot cas, quan l’espectador ho decideix.