Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ

DESCOMPTES

Sempre que quedin entrades, una hora abans de cada funció a la taquilla del teatre es posaran a la venda localitats amb un 50% de descompte sobre el preu normal

Promoció no vàlida per a la Sala Petita, Imagina’t, Platea Jove, RBLS i ¾ de Música. Excepcionalment en poden quedar exclosos altres espectacles i, en aquest cas, s’indicarà degudament.

Les persones majors de 65 anys tenen un descompte sobre el preu de l’entrada en molts dels espectacles de la programació.

Els menors de 30 anys poden comprar l’entrada dels espectacles inclosos dins de l’Abonament del Toc de Teatre només per 6€, i tindran descompte en la majoria dels espectacles de la programació.

Descompte per a menors de 12 anys

Descompte per a menors de 16 anys, en alguns espectacles seleccionats.

Els grups de més de 15 persones tenen un descompte especial sobre el preu de l’entrada. Més informació d’aquest servei al telèfon 938753402 o info@mees.cat

Comprant un abonament del Toc de Teatre, Toc d’Òpera o Toc Obert s’obté gratuïtament el Carnet Galliner que dona dret a descomptes en alguns dels espectacles de la programació estable.

Descompte disponible amb el Carnet Imagina't.

 

El Teatre Kursaal està adherit al programa d’inclusió social Apropa Cultura, que ofereix avantatges especials per a col·lectius en risc d’exclusió social.

Els espectacles del Kursaal tenen un preu especial per a persones amb targeta acreditativa de la discapacitat. Les entrades amb aquest descompte es podran comprar tant a taquilles com per internet. La recollida de les entrades serà sempre a la taquilla del teatre, on caldrà presentar la targeta acreditativa i el DNI.

Els estudiants de les escoles de música tenen un descompte sobre el preu de l’entrada en la majoria d'espectacles de Música.

El Teatre Kursaal està adherit al programa Escena 25, que facilita l’assistència al teatre als menors de 25 anys.

Amb el Carnet del TresC, i el de subscripció dels diaris Regió7 i La Vanguardia s’obtenen descomptes per als espectacles de la programació.