Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ

DESCOMPTES

Sempre que quedin entrades, es posaran a la venda amb un 50% de descompte sobre el preu normal, una hora abans de cada funció. 

Promoció no vàlida per a la Sala Petita i el Petit Kursaal, Imagina’t, Platea Jove i ¾ de Música. I tampoc per als espectacles de Festa Major i Fira Mediterrània. Excepcionalment en poden quedar exclosos altres espectacles i, en aquest cas, s’indicarà degudament.

Els menors de 25 anys poden comprar l’entrada dels espectacles inclosos dins de l’Abonament del Toc de Teatre només per 6€, i tindran descompte a tots els espectacles de la programació.

Les persones majors de 65 anys tenen un descompte sobre el preu de l’entrada.

Comprant un abonament del Toc de Teatre, Toc d’Òpera o Toc Obert s’obté gratuïtament el Carnet Galliner que dóna dret a descomptes en tots els espectacles de la programació estable.

Els estudiants de les escoles de música tenen un descompte sobre el preu de l’entrada en tots els espectacles de Música.

Els grups de més de 15 persones tenen un descompte especial sobre el preu de l’entrada. Més informació d’aquest servei al telèfon 938753402 o info@mees.cat

El Teatre Kursaal està adherit al programa Escena 25, que facilita l’assistència al teatre als menors de 25 anys.

El Teatre Kursaal està adherit al programa d’inclusió social Apropa Cultura, que ofereix avantatges especials per a col·lectius en risc d’exclusió social.

Descompte disponible amb el Carnet Imagina't.

 

Descompte per a menors de 12 anys

Menors de 16 anys

Menors de 30 anys