Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ

QUÈ ÉS L’AULA?

L’Aula ofereix una oferta engrescadora, atractiva, àmplia i diversa en el camp de les arts escèniques (teatre, teatre musical i circ), que permet als alumnes adquirir experiències i coneixements vàlids, tant en el camp professional com personal.
CICLES
L’Aula de Teatre ofereix cursos per descobrir i/o aprofundir d’una manera lúdica les tècniques teatrals: interpretació, expressió corporal (cos), expressió oral (veu).
Els cursos, que es fan al Teatre Kursaal, estan adreçats a persones majors de 17 anys.
VEURE ELS CURSOS
Amb els cursos de l’Escoleta de Teatre volem introduir els més petits i els joves al món de les arts escèniques mitjançant jocs d’expressió corporal, d’improvisació i expressió oral. D’una forma lúdica i divertida, els nens i nenes potenciaran la seva creativitat i la capacitat de comunicació.
VEURE ELS CURSOS

L’Aula de Circ ofereix una formació completa en les diferents tècniques de circ: aeris, acrobàcia i equilibris acrobàtics...
Els cursos es fan a l’Espai Sant Domènec, situat al primer pis del Teatre Conservatori, i estan organitzats per l’Associació de circ LaCrica.
Informació i inscripcions a https://www.lacrica.cat/

VEURE ELS CURSOS
Amb els cursos de l’Escoleta de Circ volem introduir els nens i nenes de 4 a 15 anys a l’emocionant món del circ. Jocs d’equilibri, expressió corporal, trapezi, malabars… un món ple de creativitat per treballar la psicomotricitat i potenciar l’expressió corporal.
L’Escoleta de Circ està organitzada per l’Associació de circ LaCrica.
VEURE ELS CURSOS
Voleu fer un tastet de teatre durant l’estiu? L’Aula d’Estiu del Kursaal ofereix cursos per a nens i nenes d’entre 5 i 16 anys. A més a més, proposa també cursos per a adults que vulguin viure una gran experiència descobrint les tècniques teatrals.
VEURE ELS CURSOS