Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ

SERVEIS A L’ESPECTADOR

El servei de venda d’entrades per Internet utilitza el sistema ‘imprimir a casa’. Un cop adquirides les localitats, per accedir al teatre es poden portar impreses en paper o portar-les al mòbil. Així s’estalvia passar per la taquilla i s’accedeix directament a la sala.
Un cop adquirides les localitats, s’ofereix la possibilitat de poder canviar-les per una altra sessió del mateix espectacle. També es poden retornar a taquilla però l’import pagat únicament es tornarà en forma de val, que tindrà una vigència d’un any a partir d’aquell dia. El mateix dia de les representacions, les peticions de retorn d’entrades únicament es gestionaran des de taquilles i en el cas que es puguin vendre les entrades.
Els dies de funció podeu gaudir d’una hora d’aparcament gratuït als pàrquings Sam, Catalònia, La Farola (obert fins a les 21h / En cas que s'hagi de retirar el vehicle passades les 21h, caldrà indicar-ho a la caixa del pàrquing), Quatre Cantons i Europa (diumenges tancat). Consulteu els horaris als webs del pàrquings. Caldrà segellar el tiquet a les taquilles del teatre.
Qualsevol persona que desitgi sol·licitar servei de taxi per després de la funció podrà fer la petició a la taquilla del teatre abans de començar l’espectacle.
Tant el Teatre Kursaal, el Teatre Conservatori i l’auditori de l’Espai Plana de l’Om disposen d’alçadors per als més menuts. Cal demanar-los al personal de sala.
Les persones amb mobilitat reduïda tenen espais reservats al teatre. Les entrades per aquests espais es poden comprar tant a taquilles com per internet.
El Teatre Kursaal ofereix el servei de visites al teatre en grup per a escoles, instituts, entitats... Cal concertar la visita enviant un correu a info@mees.cat.
La Sala Gran del Teatre Kursaal disposa d’un sistema de transmissió del so per a persones amb capacitat auditiva reduïda. Cal demanar en préstec l’aparell i els auriculars a les taquilles del teatre. En determinats espectacles -s’indicarà oportunament- s’oferirà servei de sobretítols i audiodescripció.
El Teatre Kursaal disposa de servei bar-restaurant.
Consulteu horari: restaurantkursaal.cat
Reserves: 93 872 21 88 i reserves@restaurantkursaal.cat
En cas de pèrdua d’algun objecte personal, cal adreçar-se a les taquilles del Teatre Kursaal, on es guarden tots els objectes trobats a les sales dels equipaments.
Les taquilles del Teatre Kursaal ofereixen el servei de punt d’informació cultural de les activitats de la comarca i venda d’entrades d’altres entitats culturals.
El teatre ofereix la possibilitat d’adquirir articles relacionats amb els espectacles de la programació estable (CD’s, llibres…) i merchandising del teatre.