Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ

SERVEIS A L’ESPECTADOR

El servei de venda d’entrades per Internet utilitza el sistema ‘imprimir a casa’. Un cop adquirides les localitats, per accedir al teatre es poden portar impreses en paper o portar-les al mòbil. Així s’estalvia passar per la taquilla i s’accedeix directament a la sala
Un cop adquirides les localitats, s’ofereix la possibilitat de poder canviar-les per una altra sessió del mateix espectacle. També es poden retornar a taquilla però l’import pagat únicament es tornarà en forma de val, que tindrà una vigència d’un any a partir d’aquell dia. Una hora abans de les representacions les peticions de retorn d’entrades en forma de val només es gestionaran des de taquilles i en el cas que es puguin vendre les entrades.
Els dies de funció podeu gaudir d’una hora d’aparcament gratuït als pàrquings Sam, Catalònia, La Farola (nits tancat), Quatre Cantons i Europa (diumenges tancat). Caldrà segellar el tiquet a les taquilles del teatre.
Qualsevol persona que desitgi sol·licitar servei de taxi per després de la funció podrà fer la petició a la taquilla del teatre abans de començar l’espectacle.
Tant el Teatre Kursaal, el Teatre Conservatori i l’auditori de l’Espai Plana de l’Om disposen d’alçadors per als més menuts. Cal demanar-los al personal de sala.
Les persones amb mobilitat reduïda tenen espais reservats al teatre. En el moment de comprar les entrades, cal que ho comuniquin al personal de taquilla.
Servei de visites al teatre en grup per a escoles, instituts, entitats...
Els dies de funció de tarda, amb inscripció prèvia, el Kursaal ofereix l’espai petit Kursaal, un servei de ludoteca gratuït on els més petits de casa esperaran que sortiu de la funció. Podeu demanar més informació i inscriure-us a les taquilles, com a màxim 1 setmana abans de les funcions. El servei s’oferirà sempre que hi hagi un mínim de nens i nenes inscrits.Temporalment no disponible (Covid19).
La Sala Gran del Teatre Kursaal disposa d’un sistema de transmissió del so per a persones amb capacitat auditiva reduïda. El bucle magnètic serveix per a les persones portadores d’audiòfons o d’implants coclears, que disposen de posició ‘T’. Cal demanar l’aparell a les taquilles del teatre o al personal de sala.
El Teatre Kursaal disposa de servei bar-restaurant. Obert de dilluns a diumenge de 10 del matí a la una de la nit. Dilluns tarda, tancat. Reserves al telèfon: 938722188
En cas de pèrdua d’algun objecte personal, cal adreçar-se a les taquilles del Teatre Kursaal, on es guarden tots els objectes trobats a les sales dels equipaments.
Les taquilles del Teatre Kursaal ofereixen el servei de punt d’informació cultural de les activitats de la comarca i venda d’entrades d’altres entitats culturals.
El teatre ofereix la possibilitat d’adquirir articles relacionats amb els espectacles de la programació estable (CD’s, llibres…) i merchandising del teatre.