Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
PRIMÀRIA
CANTÀNIA
INSCRIPCIONS TANCADES
PREU
30,50
(preu únic per centre)

Cantània és  un  projecte del Servei Educatiu de L’Auditori de Barcelona, que a Manresa, s’organitza conjuntament amb el Servei Educatiu del teatre Kursaal.

Cada curs, l’Auditori estrena una nova cantata, per a 9 instrumentistes i cor, signada per prestigiosos músics i lletristes catalans.  En aquesta edició la cantata serà “Les portes del món” amb composició musical de Raquel García Tomàs i amb text de Bernat Castany.

Per preparar la cantata el professorat de música assisteix a  3 sessions de formació a l’Auditori de Barcelona, on se’ls donen les eines necessàries per fer el treball a l’aula amb els alumnes.  El projecte acaba amb un concert a la Sala Gran del Kursaal, on participen de forma conjunta totes les escoles inscrites, acompanyades en directe de músics i actors professionals.

El preu de l’activitat per escola és de 30,50€: inclou les 3 sessions de formació i el material didàctic per treballar a l’aula. (Aquest pagament es gestiona directament amb l'Auditori).

L’activitat va adreçada a alumnes de Cicle Superior de Primària.

La inscripció està limitada a 1 sol curs per escola.

INFORMACIONS

Les dates i horaris  dels concerts d’aquest any són :

dilluns, 22 de maig a les 19h

dimarts, 23 de maig a les 19h

dimecres, 24 de maig a les 19h

dijous, 25 de maig a  les 17h

dijous, 25 de maig a  les 20.30h

divendres, 26 de maig a les 17h

divendres, 26 de maig a les 20.30h

La inscripció es podrà fer a partir de les 8.30h del dilluns, 12 de setembre, omplint el formulari a la pàgina www.kursaal.cat (apartat Formació/ Servei Educatiu).

En el moment de fer la inscripció cal indicar l'ordre de preferència de les sessions.  És important marcar totes les 7 opcions. Els centres que només marquin 1 o 2 opcions, si aquestes opcions queden plenes se’ls adjudicarà directament les sessions menys demanades.

 L’adjudicació de places es realitzarà per rigorós ordre d’arribada de les inscripcions.

Per més informació:  serveieducatiu@mees.cat // 93 8753402