Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
PRIMÀRIA
CANTÀNIA
INSCRIPCIONS TANCADES
PREU
50,00
(preu únic per centre)

CURS 2023-2024

Cantània
és un projecte del Servei Educatiu de L’Auditori de Barcelona, que a Manresa, s’organitza conjuntament amb el Servei Educatiu del teatre Kursaal.

Cada curs, l’Auditori estrena una nova cantata, per a 9 instrumentistes i cor, signada per prestigiosos músics i lletristes catalans. En aquesta edició la cantata serà “El naufragi” amb composició musical de Marc Timón i amb text de Jair Domínguez.

Per preparar la cantata el professorat de música assisteix a 3 sessions de formació a l’Auditori de Barcelona, on se’ls donen les eines necessàries per fer el treball a l’aula amb els alumnes. El projecte acaba amb un concert a la Sala Gran del Kursaal, on participen de forma conjunta totes les escoles inscrites, acompanyades en directe de músics i actors professionals.

El preu de l’activitat per escola és de 50€: inclou les 3 sessions de formació i el material didàctic per treballar a l’aula. (Aquest pagament es gestiona directament amb l'Auditori).

L’activitat va adreçada a alumnes de Cicle Superior de Primària.

La inscripció està limitada a 1 sol curs per escola.

INFORMACIONS

Les dates i horaris dels concerts d’aquest any són:
dilluns, 20 de maig a les 19h
dimarts, 21 de maig a les 19h
dimecres, 22 de maig a les 19h
dijous, 23 de maig a les 17h
dijous, 23 de maig a les 20.30h
divendres, 24 de maig a les 17h
divendres, 24 de maig a les 20.30h

La inscripció es podrà fer a partir de les 8.30h del dimecres, 13 de setembre, omplint el formulari a la pàgina www.kursaal.cat (apartat Formació/ Servei Educatiu).

En el moment de fer la inscripció cal indicar l'ordre de preferència de les sessions. És important marcar totes les 7 opcions. Els centres que només marquin 1 o 2 opcions, si aquestes opcions queden plenes se’ls adjudicarà directament les sessions menys demanades.

L’adjudicació de places es realitzarà per rigorós ordre d’arribada de les inscripcions. Per més informació: serveieducatiu@mees.cat // 93 8753402