Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
SECUNDÀRIA
DOCUMENTAL DEL MES
inscripcions
DATES
dijous, 2 de maig - 12:00 h
dijous, 6 de juny - 12:00 h
PREU
Gratuït

El Documental del Mes, coordinat per MEES i CineClub, és una iniciativa que té com a objectiu acostar el gènere documental al màxim nombre d'espectadors possible i incrementar la presència del documental europeu a les pantalles cinematogràfiques. Amb aquesta finalitat, habitualment, el primer dijous de cada mes s’estrena una pel·lícula documental de qualitat, de temàtica i procedència diversa, a 40 ciutats de Catalunya, país Valencià, Illes Balears i resta de I'Estat Espanyol. Els Documentals es projecten en versió original subtitulada en català a Catalunya, Alacant i les Illes Balears i en versió original subtitulada en castellà a la resta de l'Estat. La selecció de documentals la realitza un comitè de selecció de Paral·lel40.

El Documental del Mes -que impulsa la productora Paral·lel 40- s’ofereix als centres de secundària en una sessió matinal a les 12 del migdia a la Plana de l’Om, vehiculada a través del Servei Educatiu del teatre Kursaal.

Totes les projeccions són en Versió Original Subtitulada en Català. 


Properes sessions disponibles.

2/5/2024: 'Mambar Pierrette'. La Mambar Pierrette és modista a un barri de Douala. Més que una simple cosidora, és la confident dels seus clients, d'una generació. Però quan la pluja comenci a caure i amenaça d'inundar el seu taller, Pierrette haurà de mantenir-se a flotació. 

6/6/2024: 'Una vida com qualsevol altra'. El pare de Faustine va immortalitzar a les pel·lícules familiars els moments més bonics de la seva vida, o això és el que ell pensava. Més informació AQUÍ

inscripcions
DATES
dijous, 2 de maig - 12:00 h
dijous, 6 de juny - 12:00 h
PREU
Gratuït