Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
SECUNDÀRIA
DOCUMENTAL DEL MES
INSCRIPCIONS
PREU
Gratuït

El Documental del Mes, coordinat per MEES i CineClub, és una iniciativa que té com a objectiu acostar el gènere documental al màxim nombre d'espectadors possible i incrementar la presència del documental europeu a les pantalles cinematogràfiques. Amb aquesta finalitat, habitualment, el primer dijous de cada mes s’estrena una pel·lícula documental de qualitat, de temàtica i procedència diversa, a 40 ciutats de Catalunya, país Valencià, Illes Balears i resta de I'Estat Espanyol. Els Documentals es projecten en versió original subtitulada en català a Catalunya, Alacant i les Illes Balears i en versió original subtitulada en castellà a la resta de l'Estat. La selecció de documentals la realitza un comitè de selecció de Paral·lel40.

El Documental del Mes -que impulsa la productora Paral·lel 40- s’ofereix als centres de secundària en una sessió matinal a les 12 del migdia a la Plana de l’Om, vehiculada a través del Servei Educatiu del teatre Kursaal.

Totes les projeccions són en Versió Original Subtitulada en Català. 


Properes sessions disponibles.

4/11/2021: 'Lobster Soup'
de Pepe Andreu Ibarra i Rafa Molés Vilar
El cafè Bryggjan és l’ànima del poble més gris d’Islàndia. Vells pescadors, músics bojos, boxejadors, elfs… Una comèdia deliciosa sobre les comunitats humanes.
Més informació: https://docsbarcelona.com/pellicules/lobster-soup

2/12/ 2021: 'Mothers' de Myriam Bakir
Al Marroc, es pot empresonar una dona si es queda embarassada i no està casada. L’associació Mahjouba Edbouche combat aquesta injustícia amb coratge i tendresa. Més informació: https://docsbarcelona.com/pellicules/mothers

QUAN

Primer dijous de cada mes

HORA

A les 12h del migdia

ESPAI

Auditori de La Plana de l'Om 
Plana de l'Om, 5 - 08241 MANRESA

INSCRIPCIONS

Per reservar les entrades cal emplenar el forumlari d'inscripció indicant a quina porjecció es vol assistir i el número d'alumnes.