Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
SECUNDÀRIA
DOCUMENTAL DEL MES
INSCRIPCIONS
PREU
Gratuït

El Documental del Mes, coordinat per MEES i CineClub, és una iniciativa que té com a objectiu acostar el gènere documental al màxim nombre d'espectadors possible i incrementar la presència del documental europeu a les pantalles cinematogràfiques. Amb aquesta finalitat, habitualment, el primer dijous de cada mes s’estrena una pel·lícula documental de qualitat, de temàtica i procedència diversa, a 40 ciutats de Catalunya, país Valencià, Illes Balears i resta de I'Estat Espanyol. Els Documentals es projecten en versió original subtitulada en català a Catalunya, Alacant i les Illes Balears i en versió original subtitulada en castellà a la resta de l'Estat. La selecció de documentals la realitza un comitè de selecció de Paral·lel40.

El Documental del Mes -que impulsa la productora Paral·lel 40- s’ofereix als centres de secundària en una sessió matinal a les 12 del migdia a la Plana de l’Om, vehiculada a través del Servei Educatiu del teatre Kursaal.

Totes les projeccions són en Versió Original Subtitulada en Català. 


Properes sessions disponibles.

7/04/2022: 'Rock per mil' d'Anita Rivaroli
Fabio, fan de la música rock, vol convèncer els Foo Fighters perquè actuïn al seu petit poble d'Itàlia. Per fer-ho, reuneix 1.000 músics per tocar junts la seva cançó... Ha creat una gran comunitat que s’ha convertit en la banda de rock més gran del món.
Més informació: https://docsbarcelona.com/pellicules/rock-per-mil

5/05/2022: 'Nun of your business' d'Ivana Marinic Kragic
Què passa quan un amor prohibit floreix en un convent de clausura? Com s’encaixa una crisi d'identitat en una vida devota?
Més informació: https://docsbarcelona.com/pellicules/fe-i-llibertat

QUAN

Primer dijous de cada mes

HORA

A les 12h del migdia

ESPAI

Auditori de La Plana de l'Om 
Plana de l'Om, 5 - 08241 MANRESA

INSCRIPCIONS

Per reservar les entrades cal emplenar el forumlari d'inscripció indicant a quina porjecció es vol assistir i el número d'alumnes.