Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
SECUNDÀRIA
DOCUMENTAL DEL MES
INSCRIPCIONS
PREU
Gratuït

El Documental del Mes, coordinat per MEES i CineClub, és una iniciativa que té com a objectiu acostar el gènere documental al màxim nombre d'espectadors possible i incrementar la presència del documental europeu a les pantalles cinematogràfiques. Amb aquesta finalitat, habitualment, el primer dijous de cada mes s’estrena una pel·lícula documental de qualitat, de temàtica i procedència diversa, a 40 ciutats de Catalunya, país Valencià, Illes Balears i resta de I'Estat Espanyol. Els Documentals es projecten en versió original subtitulada en català a Catalunya, Alacant i les Illes Balears i en versió original subtitulada en castellà a la resta de l'Estat. La selecció de documentals la realitza un comitè de selecció de Paral·lel40.

El Documental del Mes -que impulsa la productora Paral·lel 40- s’ofereix als centres de secundària en una sessió matinal a les 12 del migdia a la Plana de l’Om, vehiculada a través del Servei Educatiu del teatre Kursaal.

Totes les projeccions són en Versió Original Subtitulada en Català. 


Properes sessions disponibles.

13/10/2022: 'Rebellion' de Maia Kenworthy i Elena Sánchez Bellot
(PLACES EXHAURIDES)
Exctintion Rebellion és un grup d’acció directa contra el canvi climàtic. Un thriller sobre els orígens del moviment, les lluites d’egos i el xoc generacional.
Més informació: https://docsbarcelona.com/pellicules/rebellion

3/11/2022: 'Estimada Sara' de Patricia Franquesa
Un emotiu retrat de la Sara, la primera taxista d’Afganistan, una dona poderosa que trenca barreres patriarcals. Un testimoni d’una realitat que ja no existeix.
Més informació: https://docsbarcelona.com/pellicules/oh-dear-sara

1/12/2022: 'Karaoke Paradise' d'Einari Paakkanen
Qui canta els mals espanta. El gèlid paisatge de Finlàndia amaga una passió contagiosa pels karaokes. Garatges, bars, el saló de casa... tothom és benvingut.
Més informació: https://docsbarcelona.com/pellicules/karaoke-paradise

QUAN

Primer dijous de cada mes

HORA

A les 12h del migdia

ESPAI

Auditori de La Plana de l'Om 
Plana de l'Om, 5 - 08241 MANRESA

INSCRIPCIONS

Per reservar les entrades cal emplenar el forumlari d'inscripció indicant a quina porjecció es vol assistir i el número d'alumnes.