Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ

L’AULA

Formació d’Arts Escèniques
L’Aula de Teatre ofereix cursos per descobrir i/o aprofundir d’una manera lúdica les tècniques teatrals: interpretació, expressió corporal (cos), expressió oral (veu).
Els cursos, que es fan al Teatre Kursaal, estan adreçats a persones majors de 17 anys.
CURSOS
QUÈ T’INTERESSA?
DURADA
EDAT
4 CURSOS
INSCRIPCIONS TANCADES
Matrícula: 30€ + 35€/mes
L’AULA DE TEATRE
17 de setembre i 10 de juny - 20:00 h
dilluns de 20 a 22h
Kursaal

Teatre iniciació
És un curs per descobrir el teatre i treballar les eines que sutilitzen: la interpretació, l’expressió corporal (cos) i l’expressió oral (veu). El joc teatral, la improvisació, el conflicte ens donaran les bases del treball dramàtic. També assajarem una obra de teatre i gaudirem de la posada en escena en els escenaris del Kursaal.

Teatre avançat
Aprofundir en les tècniques d’interpretació, cos i veu. Treballar la creació col·lectiva. Aprendre eines d’interpretació a partir de l’anàlisi i el treball sobre dramatúrgia i les noves tècniques postdramàtiques teatrals. Durant el curs assajarem una obra de teatre

Adreçat a: Majors de 16 anys

Taller de final de curs: dissabte, 29 de juny de 2019 a les 21h

 

INSCRIPCIONS TANCADES
Matrícula: 30€ + 35€/mes
L’AULA DE TEATRE
22 de setembre i 22 de juny - 11:00 h
dissabte, d'11h a 13 h
Kursaal

Es proposa crear un espai perquè els joves i adolescents puguin descobrir i entrenar les seves capacitats creatives, expressives i artístiques a través del teatre, així com iniciar-se en les tècniques i coneixements necessaris per a la formació de l’actor i l’actriu. Es treballarà cercant la creativitat individual de cada alumne així com les capacitats d’escolta i adaptació al grup. S’iniciarà en les tècniques d’interpretació i entrenament actoral, creació col·lectiva d’escenes dramàtiques i creació de personatges. Al mateix temps, també es treballarà de forma paral·lela en tècniques d’entrenament i expressió corporal i vocal.

Pretenem que els joves no només adquireixin les eines necessàries per iniciar-se en el món de la interpretació i la creació dramàtica, sinó que també es beneficiïn dels avantatges que la pràctica del teatre els pot aportar en aquest moment de la seva formació: millora de l’autoconeixement i l’autoestima, millora de les habilitats socials i de relació, així com la responsabilitat personal i grupal.

Adreçat a: a partir de 14 anys

Taller final de curs: dissabte, 22 de juny del 2019 a les 20h

INSCRIPCIONS TANCADES
Matrícula: 30€ + 35€/mes
L’AULA DE TEATRE
Del 25 de setembre al 21 de juny
dimarts, de 20h a 22h
Kursaal

T’animes a endinsar-te en una aventura musical de sèrie B? Tens ganes de viure una història gamberra i esbojarrada? Vine a crear una comèdia de terror, tot fent un treball multidiciplinari d’interpretació, cant i dansa. Un musical de gran format que es representarà a la sala gran del Kursaal! Una parella de joves promesos van a visitar al seu vell professor d’universitat per donar la notícia del seu pròxim casament. Però no arribaran mai al seu destí, ja que un desafortunat incident farà que parin a demanar ajuda al castell del doctor Frank-N-Furter. Les vivències que passaran els canviaran per sempre, a ells i als habitants del castell.

Adreçat: Majors de 16 anys

Taller final de curs: divendres, 21 de juny de 2019 a les 21 h

INSCRIPCIONS TANCADES
Matrícula: 30€ + 30€/mes
L’AULA DE TEATRE
21 de setembre i 21 de juny - 20:30 h
divendres de 20:30 h a 22 h
Kursaal

Curs adreçat a persones amb ganes de ballar coreografies de teatre Musical. Una estona per desconnectar, treballar el cos i la ment gaudint amb els balls que ens ofereix el teatre musical.