Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ

L’AULA

Formació d’Arts Escèniques

L’Aula de Teatre ofereix cursos per descobrir i/o aprofundir d’una manera lúdica les tècniques teatrals: interpretació, expressió corporal (cos), expressió oral (veu).
Els cursos, que es fan al Teatre Kursaal, estan adreçats a persones majors de 17 anys. Consultes i més informació a auladeteatre@mees.cat

CURSOS
QUÈ T’INTERESSA?
DURADA
EDAT
6 CURSOS
INSCRIPCIÓ
Matrícula: 30€ + 30€/mes
L’AULA DE TEATRE
dimecres, 8 de novembre - 17:30 h
dimecres de 17:30 a 19 h
Kursaal

CURS 2023-2024

L’Aula de Teatre oferim classes extraescolars de teatre per persones amb diversitat intel·lectual. Un espai on fer teatre sigui motivador i aporti sociabilitat a les persones. En un entorn respectuós i que ajudi a l’enfortiment individual dins de la interacció col·lectiva.

En aquest curs treballarem classes de teatre, cos i veu. Ho farem mitjançant exercicis d’entrenament actoral, dinàmiques de grup, improvisacions. Exercicis per connectar cos-veu-emoció. Lloc que ocupem dins l’espai escènic. Aplaudir i ser aplaudits. Creativitat, control energètic, llibertat.

A mesura que avanci el curs ens encararem en fer una obra de teatre i gaudirem de la infraestructura del teatre Kursaal amb tots els avantatges tècnics i escenogràfics, vestuari i attrezzo necessaris per a la representació i que ens faran viure l’experiència teatral completament.

Aquest taller es representarà davant del públic com a taller de final de curs a la sala petita del Kursaaal.

Adreçat a persones majors de 18 anys

Docent: Teti Canal Monrós

 

Inici de curs: dimecres 8 de novembre

INSCRIPCIONS TANCADES
Matrícula: 30€ + 35€/mes
L’AULA DE TEATRE
dilluns, 18 de setembre
dilluns de 20 a 22h
Kursaal

CURS 2023-24

Aquest curs consta de dues parts. A la primera, ens endinsarem en el teatre per descobrir les eines teatrals bàsiques: la interpretació, l’expressió corporal i l’expressió oral. Treballarem amb jocs de teatre, la improvisació, l’acció –reacció, el conflicte i també diferents dinàmiques de grup per tal d’obtenir les bases del joc dramàtic. A la segona part, ens encararem a petites escenes de diferents obres de teatre per poder experimentar amb el text dramàtic, conèixer la composició de personatges i gaudir de la infraestructura del teatre Kursaal amb tots els avantatges tècnics i escenogràfics, vestuari i attrezzo necessaris per a la representació i que ens faran gaudir de l’experiència teatral completament.

 

Adreçat a: Majors de 18 anys

INSCRIPCIÓ
Matrícula: 30€ + 35€/mes
L’AULA DE TEATRE
dimecres, 20 de setembre
dimecres de 20 a 22h
Kursaal

CURS 2023-24

Aquest curs consta de dues parts. A la primera, ens endinsarem en el teatre per descobrir les eines teatrals bàsiques: la interpretació, l’expressió corporal i l’expressió oral. Treballarem amb jocs de teatre, la improvisació, l’acció –reacció, el conflicte i també diferents dinàmiques de grup per tal d’obtenir les bases del joc dramàtic. A la segona part, ens encararem a petites escenes de diferents obres de teatre per poder experimentar amb el text dramàtic, conèixer la composició de personatges i gaudir de la infraestructura del teatre Kursaal amb tots els avantatges tècnics i escenogràfics, vestuari i attrezzo necessaris per a la representació i que ens faran gaudir de l’experiència teatral completament.

 

Adreçat a: A partir de 55 anys

INSCRIPCIÓ
Matrícula: 30€ + 35€/mes
L’AULA DE TEATRE
dilluns, 18 de setembre
dilluns de 20h a 22h
Kursaal

CURS 2023-24

En aquest curs es vol aprofundir en les tècniques d’interpretació, cos i veu. La formació artística individual, la creació col·lectiva i el text ens donaran les pautes a partir de l’anàlisi i el treball sobre dramatúrgia i les noves tècniques teatrals. Farem una obra de teatre amb qualitat interpretativa i artística gaudint de la infraestructura del teatre Kursaal amb els avantatges tècnics i escenogràfiques, amb el vestuari i attrezzo necessaris per la representació. Gaudirem de l’experiència teatral completament.

Adreçat a: Majors de 18 anys

INSCRIPCIÓ
Matrícula: 30€ + 38€/mes
L’AULA DE TEATRE
dimarts, 19 de setembre
dimarts de 20h a 22h
Kursaal

CURS 2023 -2024

Oferim formació artística pedagògica equitativa i de qualitat.

El gènere del teatre musical és el teatre multidisciplinari on es treballa interpretació, cant i dansa. En aquest curs es rep formació específica en cada una d’aquestes tres disciplines impartides per docents especialistes en cada matèria. Representarem l’espectacle de final de curs davant del públic a la sala petita del Kursaal tenint una cura especial en l’equitat en els papers que ha de representar l’alumnat, desistint del protagonista. El respecte cap als processos personals i grupal poden establir vincles d’amistat per persones amb una afinitat en comú: FER TEATRE MUSICAL

Adreçat: Majors de 17 anys

INSCRIPCIÓ
Matrícula: 30€ + 30€/mes
L’AULA DE TEATRE
divendres, 22 de setembre - 20:30 h
divendres de 20:30 h a 22 h
Kursaal

CURS 2023-24

Curs adreçat a persones amb ganes de ballar coreografies de teatre Musical. Una estona per desconnectar, treballar el cos i la ment gaudint amb els balls que ens ofereix el teatre musical

Adreçat a: majors de 18 anys