Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ

L’AULA

Formació d’Arts Escèniques

L’Aula de Teatre ofereix cursos per descobrir i/o aprofundir d’una manera lúdica les tècniques teatrals: interpretació, expressió corporal (cos), expressió oral (veu).
Els cursos, que es fan al Teatre Kursaal, estan adreçats a persones majors de 17 anys. Consultes i més informació a auladeteatre@mees.cat

CURSOS
QUÈ T’INTERESSA?
DURADA
EDAT
5 CURSOS
INSCRIPCIONS TANCADES
Matrícula: 30€ + 35€/mes
L’AULA DE TEATRE
Del 19 de setembre al 19 de juny
dilluns de 20 a 22h
Kursaal

CURS 2022-2023

Aquest curs consta de dues parts. A la primera, ens endinsarem en el teatre per descobrir les eines teatrals bàsiques: la interpretació, l’expressió corporal i l’expressió oral. Treballarem amb jocs de teatre, la improvisació, l’acció –reacció, el conflicte i també diferents dinàmiques de grup per tal d’obtenir les bases del joc dramàtic. A la segona part, ens encararem a petites escenes de diferents obres de teatre per poder experimentar amb el text dramàtic, conèixer la composició de personatges i gaudir de la infraestructura del teatre Kursaal amb tots els avantatges tècnics i escenogràfics, vestuari i attrezzo necessaris per a la representació i que ens faran gaudir de l’experiència teatral completament.

 

Adreçat a: Majors de 18 anys

INSCRIPCIONS TANCADES
Matrícula: 30€ + 35€/mes
L’AULA DE TEATRE
Del 5 d'octubre al 21 de juny
dimecres de 20 a 22h
Kursaal

CURS 2022-2023

Aquest curs consta de dues parts. A la primera, ens endinsarem en el teatre per descobrir les eines teatrals bàsiques: la interpretació, l’expressió corporal i l’expressió oral. Treballarem amb jocs de teatre, la improvisació, l’acció –reacció, el conflicte i també diferents dinàmiques de grup per tal d’obtenir les bases del joc dramàtic. A la segona part, ens encararem a petites escenes de diferents obres de teatre per poder experimentar amb el text dramàtic, conèixer la composició de personatges i gaudir de la infraestructura del teatre Kursaal amb tots els avantatges tècnics i escenogràfics, vestuari i attrezzo necessaris per a la representació i que ens faran gaudir de l’experiència teatral completament.

 

Adreçat a: A partir de 55 anys

INSCRIPCIONS TANCADES
Matrícula: 30€ + 35€/mes
L’AULA DE TEATRE
Del 19 de setembre al 19 de juny
dilluns de 20h a 22h
Kursaal

CURS 2022 - 2023

En aquest curs es vol aprofundir en les tècniques d’interpretació, cos i veu. La formació artística individual, la creació col·lectiva i el text ens donaran les pautes a partir de l’anàlisi i el treball sobre dramatúrgia i les noves tècniques teatrals. Farem una obra de teatre amb qualitat interpretativa i artística gaudint de la infraestructura del teatre Kursaal amb els avantatges tècnics i escenogràfiques, amb el vestuari i attrezzo necessaris per la representació. Gaudirem de l’experiència teatral completament.

Adreçat a: Majors de 18 anys

INSCRIPCIONS TANCADES
Matrícula: 30€ + 38€/mes
L’AULA DE TEATRE
Del 20 de setembre al 20 de juny
dimarts de 20h a 22h
Kursaal

CURS 2022-2023

Kiss Me Kate  és un musical escrit per Bella i Samuel Spewack amb música i lletres de Cole Porter. 

Els esforços d'una petita companyia de músics per posar en escena una versió de 'La feréstega domada' de Shakespeare queden en suspens fins al dia de l'estrena, en la qual les vides dels actors es creuaran amb les dels personatges de ficció.

Aquest any portarem a escena el musical KISS ME KATE!

Adreçat: Majors de 17 anys

INSCRIPCIONS TANCADES
Matrícula: 30€ + 30€/mes
L’AULA DE TEATRE
23 de setembre i 16 de juny - 20:30 h
divendres de 20:30 h a 22 h
Kursaal

CURS 2022 -2023

Curs adreçat a persones amb ganes de ballar coreografies de teatre Musical. Una estona per desconnectar, treballar el cos i la ment gaudint amb els balls que ens ofereix el teatre musical

Adreçat a: majors de 18 anys