Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Teatre
28È ANIVERSARI GALLINER: SING -SING
amb Jordi Girabal, Marcel Gros i Atilà Puig

Per celebrar el 28è aniversari de l'Associació Cultural El Galliner res millor que l'humor de Teatre Mòbil & Marcel Gros!

A 'Sin-Sing, la balada dels Germans Nicolau', els mateixos Germans Nicolau expliquen les seves peripècies i aventures desventurades.

Fets rellevants, interessants, grandiloqüents i poca-soltes es posaran en escena per uns fabuladors impenitents que beuen del llegat de trobadors i baladrers.

Cada vegada que conten la història hi afegeixen cullerada, per presentar-nos, en versió teatral multidisciplinària, una història plena de mitges veritats i grans mentides.

Perkins, Willy i Gaspar (Els Germans Nicolau) reben la trucada de Míster Ric, l'empresari de l'òpera de Sant Petersburg i els encarrega el muntatge de l'òpera potser més difícil de tota la història de la lírica: "Noblesa Vikinga".

Després d'un viatge turbulent, arriben a St Petersburg on sempre hi està nevant..., sempre hi està nevant ...i allà comencen els assajos, fins a arribar al dia de l'estrena. Un èxit!

No us perdeu les aventures dels Germans Nicolau, des de Sant Petesburg a Les Quimbambes! A París encara en parlen dels Germans Nicolau! 

VENIU A CELEBRAR ELS 28 ANYS D'EL GALLINER AMB UN ESPECTACLE DIVERTIDÍSSIM AMB TEATRE MÒBIL I MARCEL GROS

ENTRADES
DATES
dissabte, 23 de desembre de 2023 - 19:00 h