Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
31 FAM
Jetlag Tour

ARRIBA AL KURSAAL UNA DE LES BANDES DE MÚSICA URBANA MÉS DESTACADES DEL PAÍS


31 FAM s’ha convertit en tot un fenomen i referent de la música urbana del país que ha sabut apropar-se a un públic jove i amant del Trap, Dancehall, Funky i R&B, estils que la banda ha aconseguit mesclar a la perfecció i crear una sonoritat pròpia cantant en català, castellà i anglès.

Després del seu debut amb Tr3tze -que va aconseguir 10 mil reproduccions amb el single ‘Valentina’- i la consolidació amb Valhalla Vol.1, la banda presentarà al Kursaal el seu tercer disc: Jetlag. Amb aquest treball el grup tanca una etapa per obrir-ne una de nova: lletres plenes de reflexions, des de desamors i viatges no realitzats, fins a raonaments sobre la vida després de la mort. Setze cançons que fan viatjar per diferents estils; experimentant amb més instruments orgànics com guitarres i pianos, però sense perdre la seva essència urbana i sense renunciar al mainstream.

ENTRADES
DATES
dissabte, 29 de gener de 2022 - 20:00 h