Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
MÚSICA
KURSAAL - SALA GRAN
31 FAM
Jetlag Tour
A partir del 04/12/21
12,00
10,00

ARRIBA AL KURSAAL UNA DE LES BANDES DE MÚSICA URBANA MÉS DESTACADES DEL PAÍS


31 FAM s’ha convertit en tot un fenomen i referent de la música urbana del país que ha sabut apropar-se a un públic jove i amant del Trap, Dancehall, Funky i R&B, estils que la banda ha aconseguit mesclar a la perfecció i crear una sonoritat pròpia cantant en català, castellà i anglès.

Després del seu debut amb Tr3tze -que va aconseguir 10 mil reproduccions amb el single ‘Valentina’- i la consolidació amb Valhalla Vol.1, la banda presentarà al Kursaal el seu tercer disc: Jetlag. Amb aquest treball el grup tanca una etapa per obrir-ne una de nova: lletres plenes de reflexions, des de desamors i viatges no realitzats, fins a raonaments sobre la vida després de la mort. Setze cançons que fan viatjar per diferents estils; experimentant amb més instruments orgànics com guitarres i pianos, però sense perdre la seva essència urbana i sense renunciar al mainstream.

DURADA
01:15h
MÚSICS

Kid Pi
Koalekay
Lil Didi
Joey C
AAA
Bandam

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
MÚSICA
dimecres, 1 de desembre - 18:00 h
MÚSICA
divendres, 3 de desembre - 20:00 h
MÚSICA
dissabte, 4 de desembre - 20:00 h