Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
31 FAM
Jetlag Tour

ARRIBA AL KURSAAL UNA DE LES BANDES DE MÚSICA URBANA MÉS DESTACADES DEL PAÍS


31 FAM s’ha convertit en tot un fenomen i referent de la música urbana del país que ha sabut apropar-se a un públic jove i amant del Trap, Dancehall, Funky i R&B, estils que la banda ha aconseguit mesclar a la perfecció i crear una sonoritat pròpia cantant en català, castellà i anglès.

Després del seu debut amb Tr3tze -que va aconseguir 10 mil reproduccions amb el single ‘Valentina’- i la consolidació amb Valhalla Vol.1, la banda presentarà al Kursaal el seu tercer disc: Jetlag. Amb aquest treball el grup tanca una etapa per obrir-ne una de nova: lletres plenes de reflexions, des de desamors i viatges no realitzats, fins a raonaments sobre la vida després de la mort. Setze cançons que fan viatjar per diferents estils; experimentant amb més instruments orgànics com guitarres i pianos, però sense perdre la seva essència urbana i sense renunciar al mainstream.

DURADA
01:15h
MÚSICS

Kid Pi
Koalekay
Lil Didi
Joey C
AAA
Bandam

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador