Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
ACRÒSTIC
Esbart Ciutat Comtal

L’Esbart Ciutat Comtal presenta la vigília de sant Jordi aquest nou espectacle com si d’una composició poètica es tractés. ‘Acròstic’ és un conjunt expressiu que, com un entreteniment lingüístic, enjogassat i misteriós, ens revela missatges commovedors i essencialment vitals. Una composició d’imatges, formes, gestos i moviments amb la voluntat de comunicar i fer sentir les emocions que fonamenten la nostra existència.


Acròstic és una estructura que ve traçada entre dos eixos, l’un vertical i l’altre horitzontal, encaixant lletres i creant noms. Creació, sempre creació, perquè la progressió de l’Esbart Ciutat Comtal és contínua i el seu esforç ara esdevé un munt de  lletres, les lletres esdevenen paraules, les paraules moviments, i els moviments danses. És el resultat d’anys, de l’evolució pròpia de la vida i del treball en grup.

DURADA
01:15h
DIRECCIÓ COS DE DANSA:

M. Teresa Agustí

SUBDIRECTOR:

Toni Cruz

COS DE DANSA:

Teresa Agustí, Eva Campabadal, Laia Fargas, Laia Fuentes, Alba Morella, Elena Ordeig, Neus Pascual, Laura Pérez, Anna Sagristà, Francesc
Admetlla, Raúl Agüera, Toni Cruz, Jaume Díaz, Sergi Ojeda, Pau Peralta, Ramon Puig, Eduard Roca, Jordi Teixidor, Xavier Vilaró.

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador