Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
AMAZING GRACE
amb The Black Heritage Choir

Procedents de l’estat de Mississippi (EUA), arriba al Kursaal The Black Heritage Choir, per celebrar els cinquanta anys d’un dels enregistraments que continua influint en els estàndards d’interpretació de la música afroamericana: ’Amazing Grace’.

Aretha Franklin va gravar ’Amazing Grace’ al cor negre de Los Angeles fa prop de 50 anys; el 13 i 14 de gener de 1972 en una petita església del barri de Watts. Va tornar a ser la filla del predicador i va deixar per a la història del Gospel, amb la col·laboració de James Cleveland i la coral Southern Califòrnia Community Choir, el seu disc més venut. ‘Amazing Grace’ és un dels discs més bonics de la música popular del segle XX. El repertori, amb picades d’ullet a la modernitat de Marvin Gaye i Carole King i perles de la nova tradició creada per Thomas Dorsey i Herbert Brewster, està tret dels llibres d’himnes que es podien trobar a qualsevol església negra a l’Edat Daurada del Gospel.


EL PRESTIGIÓS COR NORD-AMERICÀ ENS FARÀ REVIURE ELS HIMNES D’ARETHA FRANKLIN

ENTRADES
DATES
diumenge, 11 de desembre de 2022 - 18:00 h