Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
ANAÏS VILA
‘Contradiccions’

*ATENCIÓ: Aquest espectacle ha quedat reprogramat a aquesta data, ja que es va haver de suspendre el concert del dia 4 de setembre, d’acord amb les mesures preses per pal·liar els efectes del Coronavirus. 

 

Les mesures de seguretat i higiene estaran garantides a tots els espais, que veuran reduït al 50% el seu aforament i on, de moment, serà obligatori fer ús de mascareta durant les funcions.

LA SANTPEDORENCA ANAÏS VILA TORNA AL TEATRE CONSERVATORI PER PRESENTAR EL SEU NOU DISC

 

La cantautora santpedorenca Anaïs Vila porta al teatre Conservatori ‘Contradiccions’, el seu tercer disc, després de ‘Fosc, cançons per veure-hi clar’ i ‘Entre els dits’.


Anaïs Vila no entén les noves cançons sense mirar-se ben endins. ‘Contradiccions’ sona d’avui, sona real, sona de dins, sona madur. Un nou univers estilístic que observa i es qüestiona el seu entorn. És canvi, però amb l’essència de Vila, lletres cuidades i sinceres a través de la seva veu continguda i plena de matisos.

DURADA
01:15h
VEU I GUITARRA

Anaïs Vila

BATERIA

Andreu Moreno

SINTETITZADORS I SAMPLERS

Pep Soler

TECLATS

Mateu Peramiquel

GUITARRES ELÈCTRIQUES

Oriol Guillen

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador