Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
MÚSICA
KURSAAL - SALA GRAN
ANTÒNIA FONT
Gira per teatres
ENTRADES
35,00

Després dels seu disc més experimental, 'Vostè és aquí' (2012), el grup Antònia Font es va separar de manera indefinida. Aquesta aturada va durar fins el dia de l’espectacular penjada d’una lona a carrer Mallorca a l’eixample de Barcelona, el juny de 2021, on s’insinuava que el grup tornava amb una actuació a Primavera Sound.

Lluny de quedar aquí, la cosa va donar per resultat una gira curta de concerts de gran format, on va quedar palès que les cançons d’Antònia Font havien trascendit generacions i que el públic, durant la seva absència, havia mantingut viu el seu llegat. Feta una gira on “les coses descomunals” han comandat, on hem vist per primer cop Antònia Font involucrat en un desplegament tècnic de primer nivell, per petició popular i per la pròpia motivació dels músics, s’ha decidit encetar una gira on “les coses petites” marquin el ritme dels concerts.

El retrobament fins aquí s’ha fet curt i el grup presenta una gira de teatres que, tot i ser limitada a un periode de temps establert, ja s’augura copiosa i completa. 

 

ATENCIÓ! Participa en al sorteig!
Tens temps fins el 24 d'octubre! 
Formulari de participació a www.antoniafont.cat

DURADA
02:00h
VEU

Pau Debon

BATERIA

Pere Debon

BAIX I CONTRABAIX

Joan Roca

TECLATS I PIANO

Jaume Manresa

GUITARRES

Joan Miquel Oliver

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
MÚSICA
2 i 3 de desembre - 18:00 h
MÚSICA
dissabte, 2 de desembre - 20:00 h
MÚSICA
diumenge, 3 de desembre - 18:00 h
MÚSICA
dissabte, 9 de desembre - 20:00 h