Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
MÚSICA - 3/4 DE MÚSICA
ESPAI PLANA DE L'OM - AUDITORI
ARNAU BALCELLS, PIANO
Obres de Bach, Liszt i Beethoven
ENTRADES
6,00

UN CONCERT DE PIANO QUE INCLOURÀ OBRES DES DEL BARROC FINS AL ROMANTICISME

Les sonates i les fantasies són dos gèneres que han evolucionat de manera conjunta durant la història de la música clàssica. Amb aquest programa, el jove pianista Arnau Balcells – exalumne del Conservatori de Música de Manresa - busca mostrar l’evolució del gènere de la fantasia des del barroc de Bach, fins al romanticisme de Liszt, passant per la ‘Sonata quasi una fantasia’ de Beethoven.

Nascut a la Cerdanya el 2001, rep les primeres classes de piano amb 5 anys a l’Escola Municipal de Música de Puigcerdà. Des del 2015, continua els estudis musicals amb Katia Michel al Conservatori de Música de Manresa. En aquesta etapa, va guanyar els concursos: BBVA de Música al Talent Individual, II Premi de Música ciutat de Mataró, VII premi per a joves pianistes de Torredembarra i VII Concurs de Piano de Barcelona. Actualment, estudia quart de Grau Superior en l’especialitat d’Interpretació al Conservatori del Liceu.

DURADA
00:50h
PIANO

Arnau Balcells

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
MÚSICA
divendres, 9 de desembre - 20:00 h
MÚSICA
dissabte, 10 de desembre - 20:00 h
MÚSICA
diumenge, 11 de desembre - 18:00 h
MÚSICA
dimecres, 14 de desembre - 18:00 h