Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Teatre
ASSAIG T4
de Tràfec Teatre

La companyia berguedana Tràfec-Teatre presenta al Kursaal Assaig-T4, un muntatge per mostrar l’horror de l’holocaust. L’espectacle parteix dels camps de concentració nazis i en concret del dia del seu alliberament. Escenificant el llarguíssim i esgotador camí que van haver de fer els supervivents per tornar a casa. I valorar, un cop a casa, si el malson s’ha acabat. I , valorar també, si avui s’ha acabat.

L’acomiadament d’amics i familiars davant el tren que els portarà al camp; l’arribada dels presos al camp amb la por de no saber què passarà i la despossessió dels seus béns; la vida quotidiana, com treballen, com mengen, com dormen, com somien…Fins que arriba el dia que són lliures.

Però davant la llibertat què fan: marxen? Es queden?... Mil preguntes que s’exposen a l’espectador, mentre els actors van provant diferents camins per tornar a casa.


Espectacle sense text

ENTRADES
DATES
dijous, 28 de novembre de 2019 - 20:00 h