Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Teatre
ASSEDEGATS
La Perla 29 + Festival Grec de Barcelona

Arriba al Kursaal la projecció en directe de l'espectacle 'Assedegats' de La Perla 29 amb el Festival Grec de Barcelona. 

El divendres, 10 de juliol a les 20 h es podrà veure a la pantalla de la sala gran en streaming des de la Biblioteca de Catalunya l’obra ‘Assedegats’, el darrer muntatge de LaPerla29 que s’estrena el 6 de juliol en el marc del Grec 2020 Festival de Barcelona.

 El Kursaal projectarà en streaming la funció del 10 de juliol d’aquesta obra de Wajdi Mouawad (autor de l’exitosa i punyent ‘Incendis’) i Benoît Vermeulen, dirigida per Oriol Broggi. Està interpretada per Guillem Ballart, Sergi Torrecilla i Carla Vilaró i compta amb la col·laboració especial de Clara Segura, Ivan Benet i Xavi Ruano.

Amb aquesta iniciativa El Galliner i el teatre Kursaal volem acostar el gènere teatral a la ciutat després de mesos d’aturada, explorar noves fórmules d’expressions artístiques que portarà la ‘nova normalitat’ i, alhora, agrair-vos la confiança que ens heu fet sempre i, sobretot, en aquests temps convulsos.

Les mesures de seguretat i higiene estaran garantides, i l’espai quedarà reduït al 50% el seu aforament i on, de moment, serà obligatori fer ús de mascareta durant la funció.ASSEDEGATS de Wajdi Mouawad i Benoît Vermeulen

Aquell matí, en Murdoch no podia deixar de parlar, li costava trobar sentit a les idees que tenia al cap, volia posar-li paraules a un món que detestava i per això no podia callar. No trobava ni sentit, ni lloc, ni futur i es va llevar amb una necessitat irrefrenable de vomitar verbalment tota la ràbia que havia acumulat. Boon seguia els seus somnis d’adolescència, ser escriptor i fer un treball sobre la bellesa en forma de teatre.

Norvège estava tancada des de fa dies a la seva habitació i no volia sortir.

Quinze anys més tard,  Boon, convertit en antropòleg forense, reconeix el cadàver de Murdoch, que havia desaparegut misteriosament, en unes restes trobades al fons del riu Saint Lorent. Això el porta a rememorar la seva adolescència i els seus somnis abandonats. I descobreix que la set insaciable de sentit i bellesa de Murdoch i Norvège els acabaria unint per sempre, de manera sorprenent, traspassant els límits entre la realitat i la ficció. Aquest descobriment dóna un sentit nou a l’existència de Boon.

Assedegats és una set absoluta. Unes ganes de viure, de ser lliure. Unes ganes de trobar el teu lloc en el món. Una necessitat de viure. Viure les situacions intensament. Una necessitat de que la vida sigui absoluta, una set infinita de coneixements, vivències, passions i descobriments.

ENTRADES
DATES
divendres, 10 de juliol de 2020 - 20:00 h