Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
BALKAN PARADISE ORCHESTRA
K'ATAKA

La Balkan Paradise Orchestra és una fanfàrria formada íntegrament per dones que va néixer a Barcelona l’any 2015. Prenent la tradició balcànica com a punt de partida, la banda beu també d’altres estils per aconseguir un xou explosiu i trencador. Amb la trompetista avinyonenca Alba Careta, com a una de les integrant del grup, s’estrenen al Kursaal per presentar el seu primer disc, K’ATAKA.

Es tracta d’un recopilatori de tot allò que les defineix i ha format part d’elles des que aquest projecte va néixer. L’arrel popular, els diferents gèneres musicals amb els quals han crescut i el descobriment de noves músiques i sonoritats que es dissolen donant com a resultat, una fusió sincera i orgànica de tot el que volen compartir en els escenaris, places, carrers i racons on pugui arribar la música de la Balkan Paradise Orchestra.

DURADA
01:20h
INTÈRPRETS

Mila González i Berta Gala (trompetes),Eva Garín i Laura Lacueva (clarinets), Maria Cofan (Trombó), Alba Ramírez (trompa), Maria Puertas (Tuba), Elisenda Fàbregas (percussió), Núria Perich (bateria)

Organitza
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador