Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
MÚSICA
KURSAAL - SALA GRAN
BALKAN PARADISE ORCHESTRA
K'ATAKA
ENTRADES
15,00
10,00
6,00

La Balkan Paradise Orchestra és una fanfàrria formada íntegrament per dones que va néixer a Barcelona l’any 2015. Prenent la tradició balcànica com a punt de partida, la banda beu també d’altres estils per aconseguir un xou explosiu i trencador. Amb la trompetista avinyonenca Alba Careta, com a una de les integrant del grup, s’estrenen al Kursaal per presentar el seu primer disc, K’ATAKA.

Es tracta d’un recopilatori de tot allò que les defineix i ha format part d’elles des que aquest projecte va néixer. L’arrel popular, els diferents gèneres musicals amb els quals han crescut i el descobriment de noves músiques i sonoritats que es dissolen donant com a resultat, una fusió sincera i orgànica de tot el que volen compartir en els escenaris, places, carrers i racons on pugui arribar la música de la Balkan Paradise Orchestra.

DURADA
01:20h
INTÈRPRETS

Mila González i Berta Gala (trompetes),Eva Garín i Laura Lacueva (clarinets), Maria Cofan (Trombó), Alba Ramírez (trompa), Maria Puertas (Tuba), Elisenda Fàbregas (percussió), Núria Perich (bateria)

Organitza
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
MÚSICA
dilluns, 2 de setembre - 18:00 h
MÚSICA
diumenge, 8 de setembre - 18:00 h
MÚSICA
dijous, 26 de setembre - 20:00 h
MÚSICA
dijous, 5 de desembre - 20:00 h