Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
BANDA SIMFÒNICA DEL CONSERVATORI DE MANRESA
La banda en concert!

La banda Simfònica del Conservatori Municipal de Música de Manresa fou fundada l’any 2010 pel mestre Joan Plaja, el qual en fou el director i l’ànima fins l’any 2014. Després el mestre Francisco Palacios va agafar-ne el relleu, seguint amb els projectes de compromís ja adquirits amb la ciutat, però també amb nous projectes igualment ambiciosos. Des del curs 2016-17 la banda segueix treballant i creixent sota el mestratge d’Àlex Pons.

Des dels seus inicis ha anat creixent en nombre de membres així com en qualitat, alhora que participava en intercanvis amb altres bandes del país, festivals europeus i projectes musicals de tot tipus de música, des d’una col·laboració amb Obeses fins a arranjaments d’òperes sota la batuta del mestre Francesc Guillén.

La banda forma part del projecte educatiu de centre i a part de ser una assignatura troncal del grau professional reglat de música imprescindible per als alumnes, pretén ser una porta oberta d’enllaç entre la ciutat i la música.

ENTRADES
DATES
diumenge, 2 de juny de 2019 - 18:00 h