Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
PÚBLIC FAMILIAR
TEATRE CONSERVATORI - ESPAI ESCÈNIC
BLOWING
Cia Múcab Dans - Festival Batecs
ENTRADES
10,00
8,00

'Blowing’ és un espectacle visual, innovador i poètic de dansamúsica en directe i interacció multimèdia, una producció de la companyia Múcab Dans, dirigida pel coreògraf Toni Mira. Com en els seus anteriors espectacles, la companyia segueix utilitzant la dansa, la música en directe i la tecnologia multimèdia, llenguatges que formen part del seu ADN.

'Blowing' viurem el viatge d'una petita espora que té una missió: complir el desig de la Yuri. Un viatge a través del vent, ple d'aventures i situacions en què trobarem les respostes a totes aquestes preguntes... o no! Serà un viatge visual, poètic i innovador, on la dansa, la música en directe i la tecnologia ens convidaran a volar per un món fantàstic, màgic i absurd.

És un espectacle de dansa adreçat a públic familiar inclòs dins del programa d’activitats de la 6a edició del Festival Batecs de Dansa que es celebrarà a Manresa des 12 al 14 d’abril.

DURADA
00:50h
INTÈRPRETS:

Irina Martínez
Guille Vidal-Ribas
Joan Laporta

AUTOR:

Múcab Dans i Toni Mira

DIRECTOR:

Toni Mira

Organitza
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
PÚBLIC FAMILIAR
dissabte, 2 de març - 17:30 h
PÚBLIC FAMILIAR
diumenge, 17 de març - 18:00 h
PÚBLIC FAMILIAR
dissabte, 23 de març - 17:30 h
PÚBLIC FAMILIAR
dissabte, 4 de maig - 17:30 h