Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
Imagina't

Cicle de programació per a públic familiar

espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Dansa
Públic familiar
BLOWING
Cia Múcab Dans - Festival Batecs

'Blowing’ és un espectacle visual, innovador i poètic de dansamúsica en directe i interacció multimèdia, una producció de la companyia Múcab Dans, dirigida pel coreògraf Toni Mira. Com en els seus anteriors espectacles, la companyia segueix utilitzant la dansa, la música en directe i la tecnologia multimèdia, llenguatges que formen part del seu ADN.

UN ESPECTACLE DE DANSA POÈTIC I INNOVADOR PER A TOTA LA FAMÍLIA

'Blowing' viurem el viatge d'una petita espora que té una missió: complir el desig de la Yuri. Un viatge a través del vent, ple d'aventures i situacions en què trobarem les respostes a totes aquestes preguntes... o no! Serà un viatge visual, poètic i innovador, on la dansa, la música en directe i la tecnologia ens convidaran a volar per un món fantàstic, màgic i absurd.

És un espectacle de dansa adreçat a públic familiar inclòs dins del programa d’activitats de la 6a edició del Festival Batecs de Dansa que es celebrarà a Manresa des 12 al 14 d’abril.

ENTRADES
DATES
dissabte, 13 d'abril de 2024 - 17:30 h