Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Públic familiar
BOB MARLEY FOR BABIES
Cia La Petita Malumaluga

Quatre ballarines que canten, o quatre cantants que ballen, i una violoncel·lista que interpreten sofisticats arranjaments vocals dels
grans temes de Bob Marley, una de les principals icones culturals afroamericanes del segle XX. Això és ‘Bob Marley for babies’, una explosió d’energia cantada i ballada, en què els nens i les nenes, situats a l’interior d’una escenografia immersiva a 360 graus, són en tot moment, els protagonistes.

La Petita Malumaluga torna al Kursaal, on ja vam poder veure ‘Bitels per nadons’, per crear ponts entre les reivindicacions panafricanistes i d’igualtat de Marley, i les causes feministes en diverses etapes de la vida de la dona i en diferents regions del món. Música, dansa, participació, tecnologia, reflexió i nous llenguatges escènics per al públic més exigent: la primera infància i les seves famílies.


MÚSICA, DANSA I PARTICIPACIÓ PER A LA PRIMERA INFÀNCIA

Recomanat de 0 a 3 anys

ENTRADES
DATES
diumenge, 4 de setembre de 2022 - 16:00 h
diumenge, 4 de setembre de 2022 - 17:00 h
diumenge, 4 de setembre de 2022 - 18:00 h