Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
BODAS DE SANGRE
de F. G. Lorca. Versió de Projecte Ingenu

El mateix dia del casament, durant el banquet, la núvia decideix escapar-se a cavall amb el seu veritable amor: Leonardo. L’autor es basa en un fet real (el crim comès en el cortijo de Níjar) per explicar una història tràgica sobre l’amor i el desig enfrontats al deure, l’honor i els interessos familiars. Lorca retrata una dona valenta que s’enfronta a la seva societat perseguint el seu desig, una reivindicació que encara avui segueix sent necessària.

‘Bodas de Sangre’ és l’obra més famosa de Lorca; la primera part de la coneguda ‘Trilogia Lorquiana’ (‘Bodas de sangre’, ‘Yerma’ i ‘La casa de Bernarda Alba’) en què parteix d’un aparent costumisme per dibuixar una crítica moral de l’Espanya del seu temps. ‘Bodas de Sangre’ és un retrat pur i essencial de la passió amorosa enfront les convencions socials, un mirall en què qualsevol persona pot sentir-se poderosament reflectida. Al Kursaal en veurem una adaptació a càrrec de Projecte Ingenu.


UNA ADAPTACIÓ CONTEMPORÀNIA DEL CLÀSSIC DE FEDERICO GARCÍA LORCA


Espectacle en castellà

DURADA
01:15h
DIRECCIÓ D’ESCENA

Marc Chornet Artells

INTÈRPRETS

Marina Alegre
Toni Guillemat
Cristina López
Martí Salvat
Xavier Torra
Ivet Zamora

ESPAI SONOR I MÚSICA EN DIRECTE

Gerard Marsal

COREOGRAFIA I BAILAOR EN DIRECTE

Pol Jiménez

FOTOGRAFIA

David Ruano

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador