Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Teatre
BODAS DE SANGRE
de F. G. Lorca. Versió de Projecte Ingenu

El mateix dia del casament, durant el banquet, la núvia decideix escapar-se a cavall amb el seu veritable amor: Leonardo. L’autor es basa en un fet real (el crim comès en el cortijo de Níjar) per explicar una història tràgica sobre l’amor i el desig enfrontats al deure, l’honor i els interessos familiars. Lorca retrata una dona valenta que s’enfronta a la seva societat perseguint el seu desig, una reivindicació que encara avui segueix sent necessària.

‘Bodas de Sangre’ és l’obra més famosa de Lorca; la primera part de la coneguda ‘Trilogia Lorquiana’ (‘Bodas de sangre’, ‘Yerma’ i ‘La casa de Bernarda Alba’) en què parteix d’un aparent costumisme per dibuixar una crítica moral de l’Espanya del seu temps. ‘Bodas de Sangre’ és un retrat pur i essencial de la passió amorosa enfront les convencions socials, un mirall en què qualsevol persona pot sentir-se poderosament reflectida. Al Kursaal en veurem una adaptació a càrrec de Projecte Ingenu.


UNA ADAPTACIÓ CONTEMPORÀNIA DEL CLÀSSIC DE FEDERICO GARCÍA LORCA


Espectacle en castellà

ENTRADES
DATES
divendres, 18 de novembre de 2022 - 20:00 h