Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
BOIX EL BRUIXOT I LA CIUTAT DE MARAVELLA
CANTAXICS

Cantaxics a les escoles és un projecte que va adreçat a alumnes de Cicle Inicial de Primària (1r o 2n). Aquest projecte consisteix en formar part del cor d’una cantata a la Sala Gran del Kursaal conjuntament amb altres escoles i amb músics en directe.

 

Les cantates que es treballaran en aquest projecte són les que produeix l’ACEM (Associació Catalana d’Escoles de Música), que cada curs estrena una nova obra pensada expressament per a aquesta franja d’edat dins el seu cicle Cantaxics.

 

Des del Kursaal volem aprofitar la bona qualitat d’aquestes peces musicals per apropar-les a tots els infants.Per aquesta edició del projecte la cantata que es farà serà Boix, el bruixot i la ciutat de Meravella amb música de Jordi González i text de Manel Justicia.

 

El professorat que participa en el projecte assistirà a 2 sessions de formació al Kursaal en les que es treballaran les cançons amb el director musical.

 

 

DURADA
01:00h
ESCOLES PARTICIPANTS

L'Olivar (Castellnou de Bages), Guillem de Balsareny (Balsareny), Alta Segarra (Calaf), FEDAC (Manresa), La Sèquia (Manresa), Valldaura (Manresa), Vedruna (Artés), Puigberenguer (Manresa), La Serreta (Santpedor), Sant Ignasi (Manresa), ZER Baridà Batllia (Martinet de Cerdanya), Rellinars (Rellinars), Sant Miquel (Castellgalí), Pompeu Fabra (El Pont de Vilomara), La Font (Manresa), Pia (Moià), Collbaix (Sant Joan de Vilatorrada), Ametllers (Sant Joan de Vilatorrada), Pla del Puig (Sant Fruitós de Bages), Sant Josep (Navàs), Montserrat (Sant Salvador de Guardiola), Les Bases (Manresa), Vedruna (Sallent), Flama (Sant Fruitós de Bages), Zer Tres Branques (Castellolí), Barnola (Avinyó), Puigsoler (Sant Vicenç de Castellet) 

Amb el suport
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador