Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
Públic familiar
BOIX EL BRUIXOT I LA CIUTAT DE MARAVELLA
CANTAXICS

Cantaxics a les escoles és un projecte que va adreçat a alumnes de Cicle Inicial de Primària (1r o 2n). Aquest projecte consisteix en formar part del cor d’una cantata a la Sala Gran del Kursaal conjuntament amb altres escoles i amb músics en directe.

 

Les cantates que es treballaran en aquest projecte són les que produeix l’ACEM (Associació Catalana d’Escoles de Música), que cada curs estrena una nova obra pensada expressament per a aquesta franja d’edat dins el seu cicle Cantaxics.

 

Des del Kursaal volem aprofitar la bona qualitat d’aquestes peces musicals per apropar-les a tots els infants.Per aquesta edició del projecte la cantata que es farà serà Boix, el bruixot i la ciutat de Meravella amb música de Jordi González i text de Manel Justicia.

 

El professorat que participa en el projecte assistirà a 2 sessions de formació al Kursaal en les que es treballaran les cançons amb el director musical.

 

 

ENTRADES
DATES
dimarts, 28 de maig de 2019 - 19:00 h
dimecres, 29 de maig de 2019 - 19:00 h
dijous, 30 de maig de 2019 - 19:00 h
divendres, 31 de maig de 2019 - 19:00 h
+ VEURE MÉS DATES - VEURE MENYS