Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
BREL, LE SPECTACLE!
Francophonie 2021

*ATENCIÓ: Aquest espectacle ha quedat cancel·lat davant la impossibilitat de garantir la presentació del concert en la data prevista, tenint en compte la incertesa de l'evolució de la pandèmia.

 

LA FRANCOPHONIE 2021 HOMENATJA EL GRAN CHANSONIER JACQUES BREL

 

Amb aquest espectacle volem retre un merescut homenatge al cantautor belga Jacques Brel, un dels referents més representatius de la Chanson française. Amb una veu extraordinària i una presèn - cia escènica molt teatral, Brel n’ha estat un dels més destacats ex - ponents. Brel no només explica històries, sinó que les fa viure a través de la seva cançó poètica en què tracta temes com l’amistat, la soledat, la mort però també la vida i l’amor. Olivier Laurent dona vida al “grand Jacques” en un espectacle ple d’emocions, de pas - sió, de creativitat; Olivier Laurent no imita Brel, el fa reviure sobre l’escenari!

És tanta la passió i la força que Olivier Laurent posa en cadascuna de les cançons que interpreta que ens transportarà a la millor èpo - ca de l’autor de... ’Ne me quitte pas’, la millor època de Brel! Que le rideau se lève!

 

Organitza:
As. de Professors de Francès de Catalunya amb el suport de l’Ajuntament de Manresa i l’Ambaixada de França

 

Consulta les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19 AQUÍ

DURADA
02:00h
DIRECCIÓ I REALITZADOR

Gill Marsalla

INTÈRPRET

Olivier Laurent

DIRECCIÓ MUSICAL I PIANO

Philippe Ville

MÚSICS

Acordió: Aldo Granato
Contrabaix: Gillard Lopes Percussió: Benoit Pierron

BALLARINA

Sophie Amal

FOTOGRAFIA

Anthony Klein

COORDINACIÓ

Anna Rotllan

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador