Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
Teatre
CABARET(A)
de Maria Molins i Bàrbara Granados

Mary Santpere, Ángel Pavlovsky, Guillermina Motta, Maria Aurèlia Capmany… Amb aquests referents, entre molts d’altres, han treballat l’actriu Maria Molins i la pianista Bàrbara Granados (besnéta del compositor Enric Granados) per construir un Cabaret(A) com els dels moments més brillants de la histèria del Paral.lel de Barcelona, però en clau de dona. I és que molt de talent i tones de bon humor són les matèries primeres per aquest espectacle en què dues dones són capaces de dir un monòleg teatral dels més seriosos (qui ha dit Shakespeare?) a ritme de blues, d’imaginar-se un personatge de Mercè Rodoreda cantant el m.s sensual dels cuplets en un bar del Raval o de dur el públic a passejar entre textos i cançons.

Conjuntament amb el talent i la complicitat del director santvicentí Joan Maria Segura Bernadas i dels músics Dick Them i Miquel Malirach, porten a l’escenari un exercici brillant per començar la programació especialment adreçada a la gent gran però oberta a públics de totes les edats.

 

ENTRADES
DATES
dimecres, 7 de febrer de 2018 - 18:00 h