Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Teatre
CALÍGULA
d’Albert Camus

Pablo Derqui protagonitza aquesta obra del francès d’origen algerià Albert Camus sobre l’absurd existencial, el patiment i la lògica del poder, amb direcció de Mario Gas.

Suetoni, escriptor romà que va deixar per a la posteritat un retrat del tercer emperador romà, Gai Juli César August Germànic, que ha passat a la història amb el sobrenom: Calígula. L’escriptor Albert Camus, un dels autors més importants de la França del segle XX i premi Nobel de Literatura el 1957, va partir d’aquest retrat
per tal de crear una peça teatral que és, de fet, un conjunt d’obres integrades en una de sola. El seu protagonista s’enfronta a l’absurd de l’existència després de la mort de la seva amant i germana, Drussil·la, i en un intent de demostrar la mortalitat i infelicitat dels éssers humans, sotmet els seus súbdits a tota mena d’horrors i persecucions.


Espectacle en castellà

ENTRADES
DATES
dissabte, 10 de febrer de 2018 - 21:00 h
diumenge, 11 de febrer de 2018 - 18:00 h