Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
CANÇÓ D’AMOR I DE GUERRA
Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya

‘Cançó d’amor i de guerra’ és una sarsuela catalana en dos actes, que es va estrenar el 16 d’abril de 1926 al Teatre Nou de Barcelona i es va convertir en el primer gran èxit del compositor valencià Rafael Martínez i Valls. 93 anys després, la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya recupera aquesta sarsuela que podrem veure al Kursaal, acompanyats per la Polifònica de Puig-Reig.

Prohibida per les censures de l’època, l’obra representa l’anhel més noble dels pobles i de les persones per la seva llibertat i autodeterminació en moments de convulsió... Des de les terres del Vallespir, i amb l’atenta mirada dels cims del Canigó, ‘Cançó d’amor i de guerra’ ens presenta l’amor, la igualtat i la fraternitat en contraposició a la guerra d’interessos econòmics, polítics i socials, tot forjant nous ideals en oposició a les idees caduques de l’antic règim.

DURADA
02:00h
DIRECCIÓ D’ESCENA

Francesca Masclans i David Cuspinera

DIRECCIÓ MUSICAL

Francesc Cassú

INTÈRPRETS

Marta Mathéu
Roger Padullés
Toni Marsol
Laura Escudé
Ricard Sabata
Ezequiel Casamada
Dani Codina
Ferran Frauca

DIRECCIÓ COR

Josep Maria Conangla
Emmanuel Niubó

COR

Polifònica de Puig- Reig

ORQUESTRA

Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador