Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
CANÇÓ D’AMOR I DE GUERRA
Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya

‘Cançó d’amor i de guerra’ és una sarsuela catalana en dos actes, que es va estrenar el 16 d’abril de 1926 al Teatre Nou de Barcelona i es va convertir en el primer gran èxit del compositor valencià Rafael Martínez i Valls. 93 anys després, la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya recupera aquesta sarsuela que podrem veure al Kursaal, acompanyats per la Polifònica de Puig-Reig.

Prohibida per les censures de l’època, l’obra representa l’anhel més noble dels pobles i de les persones per la seva llibertat i autodeterminació en moments de convulsió... Des de les terres del Vallespir, i amb l’atenta mirada dels cims del Canigó, ‘Cançó d’amor i de guerra’ ens presenta l’amor, la igualtat i la fraternitat en contraposició a la guerra d’interessos econòmics, polítics i socials, tot forjant nous ideals en oposició a les idees caduques de l’antic règim.

ENTRADES
DATES
diumenge, 3 de novembre de 2019 - 18:00 h