Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
CANÇONER POPULAR CONTEMPORANI
Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana

UN CONCERT DEL COR DE CAMBRA DEL PALAU AMB MOTIU DELS 100 ANYS DEL CANÇONER POPULAR

El 2022 ha fet 100 anys que Rafael Patxot va encarregar a l’Orfeó Català i als especialistes en cançons tradicionals el projecte de l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya, que va aplegar milers de cançons i va emprendre l’aventura de recórrer els Països Catalans en una extraordinària descoberta dels pobles i racons més isolats.

Al Kursaal podrem gaudir d’un concert amb un grapat de cançons d’aquest valuós recull arranjades en els darrers anys per a cor i tres instruments per diversos compositors i, encara més, amb nous arranjaments de sis joves compositors (Campmany, Gomila/ Vallès, Guzmán-Bonet, Ollé, Pintó i Tordera).

A partir de melodies de la Vall d’Aran, el Pallars Jussà, el Berguedà, la Cerdanya, la Garrotxa, Osona, Segrià, l’Alt Urgell, la Segarra, el Baix Camp, Baix Ebre i Mallorca sentirem a narrar històries d’amor, cançons de bressol, cants de feina, nadales, llegendes, sàtires i sardanes.

ENTRADES
DATES
dissabte, 22 d'abril de 2023 - 18:00 h